Ο υποβιβασμός του Ηρακλή κρίνει τη συμφωνία με Κωφίδη!

Οι λέξεις πίσω από την ανακοίνωση του Ηροδότου και η διαφενώμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρά το γεγονός πως ο Ηρόδοτος εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει για την αρνητική απάντηση του Σάββα Κωφίδη αναφορικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “κυανόλευκων”, η υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελειωμένη.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που θα κρίνει την παραμονή ή τον υποβιβασμό του Ηρακλή, βγαίνει τη Δευτέρα (10/7) και με τη σειρά της θα κρίνει την οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Σάββα Κωφίδη στον Ηρόδοτο.

Ο έμπειρος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ηρακλή και αυτή τη στιγμή έχει “κολλήσει” το θέμα με τον Ηρόδοτο. Η απόφαση της ΕΠΟ θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση και σε ενδεχόμενο υποβιβασμό του “Γηραιού”, ο Μακεδόνας προπονητής θα κατηφορίσει στην Κρήτη.

Στον Ηρόδοτο φαίνεται πως έχουν διάθεση για λίγη αναμονή ακόμα για χάρη του Σάββα Κωφίδη, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει προφορικά, όμως είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να επέλθει οριστική συμφωνία λόγω του Ηρακλή. Σήμερα, Παρασκευή (7/7) στις 17:00 έχει προγραμματιστεί Γ.Σ. με κύριο θέμα συζήτησης εκείνου του προπονητή της ομάδας και αναμένονται εξελίξεις άμεσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook