Ανακοινώνεται ο νέος τεχνικός του Ηροδότου

Μετά την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Σάββα Κωφίδη, ο Ηρόδοτος έχει συμφωνήσει προφορικά με άλλον προπονητή που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα.

Λίγες ώρες έμειναν για την ανακοίνωση του νέου προπονητή του Ηροδότου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr το βράδυ της Τετάρτης (12/7) στις 20:00 θα ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο νέος τεχνικός των “κυανόλευκων” είναι Κρητικός. Μάλιστα, το όνομα του ακούστηκε προ ολίγων ημερών για τον πάγκο του Ηροδότου, όμως δεν υπήρχε κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Οι δύο πλευρές, που είναι πλέον πάρα πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, θα συναντηθούν εκ νέου το απόγευμα της Τετάρτης (12/7) για τις τελικές συζητήσεις και έπειτα αναμένεται θα ανακοινωθεί.

Το όνομα του δεν διαρρέει ακόμα, για ευνόητους λόγους, όμως είναι ένας έμπειρος προπονητής, που έχει συνεργαστεί με αρκετές κρητικές ομάδες, καθώς και ορισμένες εκτός Κρήτης, ενώ ήταν και βοηθός προπονητή σε ομάδα της Super League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook