Μπάμπης: “Να βοηθήσω και να βοηθηθώ στον Ηρόδοτο”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την μεταγραφή του στον Ηρόδοτο για τρία χρόνια παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Βασίλης Μπάμπης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αρχικά αναφέρθηκε στο λόγου που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού αναφέροντας “Είμαι χαρούμενος που επέλεξα να μείνω στο Ηρόδοτο. Πέρασα μια χρονιά γεμάτο χαρές και πολλές κούπες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του και την διοίκηση που με εμπιστεύονται”.

Παράλληλα μίλησε και για τον προσωπικό του στόχο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τονίζοντας “Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ μέσα σε όλο αυτό. Είναι μια κατηγορία που θα είναι δύσκολη αλλά και μια κατηγορία που θα μπορέσω να δείξω τις δυνάμεις μου και το πόσο θα βοηθήσω σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε να διατηρηθούμε σε αυτήν την κατηγορία που θα πρέπει να είναι ο Ηρόδοτος”.

Τέλος ο Βασίλης Μπάμπης έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο του Ηροδότου αναφέροντας: “Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του Ηροδότου. Τους ευχαριστώ που ήταν δίπλα μας όλο αυτόν τον καιρό και τους ευχαριστώ για την αγάπη που μου έδειξαν. Θέλω από φέτος να είναι δίπλα μας από την αρχή ως το τέλος και να μην το βάζουν κάτω ποτέ και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα θέλω να είναι κοντά μας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook