Ορεξάτος για σκληρή δουλειά δήλωσε ο Μάγγος

Ο νεαρός τεχνικός, μίλησε για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά στον ΟΦΙ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιάννης Μάγγος μιλά στο liganews.gr για το πρότζεκτ που ανέλαβε με τους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική

Ορεξάτος για σκληρή δουλειά και μάχη με το χρόνο για να δημιουργήσει μια αξιόμαχη ομάδα είναι ο Γιάννης Μάγγος, ο οποίος προ ημερών ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο νεαρός τεχνικός, μετά από μια καλή σεζόν στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας, μίλησε στο liganews.gr για τη νέα ενδιαφέρουσα προσπάθεια που ξεκινά στον ΟΦΙ για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Για το πώς έγινε το ντιλ με τον ΟΦΙ:

«Με πήραν τηλέφωνο από τη διοίκηση του ΟΦ Ιεράπετρας και μου έκαναν πρόταση συνεργασίας. Από την αρχή ήμουν θετικός στο ενδεχόμενο, αρκεί να υπάρχει μια υγιής ομάδα, όπου θα μπορώ να δουλέψω. Μίλησα με τον πρόεδρο, ο οποίος που ανέλυσε τη φιλοσοφία του και το πλάνο που έχει για τον ΟΦΙ και μέσα σε δέκα λεπτά είχα συμφωνήσει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω σε αυτή την ομάδα».

Για τον σχεδιασμό:

«Το μειονέκτημα του ΟΦΙ έναντι των άλλων ομάδων είναι ότι έχει πίσω στην οργάνωση για τη νέα χρονιά. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινά σε 40 μέρες και πρέπει να δουλέψουμε γρήγορα και σκληρά για να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα. Στο ρόστερ έχουν μείνει από πέρυσι οι παίκτες από την Κρήτη, θα προωθηθούν κάποιοι από την ομάδα Νέων, ενώ η διοίκηση έχει κάνει κάποιες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές από τον νομό. Η ομάδα έχει 15-16 παίκτες και άμεσα θα γίνουν μεταγραφές. Θέλω ένα ρόστερ 22 παικτών και να υπάρχουν ακόμα δύο τρεις νεαροί».

Για τους στόχους του ΟΦΙ:

«Το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο τη νέα σεζόν κι εμείς στοχεύουμε στην παραμονή, με προοπτική την εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες».

Για τη δυναμική του ΟΦΙ:

«Είμαι ευχαριστημένος που θα δουλέψω σε μια ομάδα που έχει κόσμο και την παρακολουθεί με πάθος. Εμείς θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια στη Γ’ Εθνική, να μας βοηθάνε σε κάθε παιχνίδι».

Πηγή: liganews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook