Ο… νέος κέρδισε τον παλιό

Ο νέος εκπρόσωπος των Χανίων στην Γ Εθνική κατηγορία, Παλαιόχωρα, επικράτησε του περσινού εκπροσώπου ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (3-1).

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί κι επιπέδου Γ’ Εθνικής ο νέος εκπρόσωπος των Χανίων στην κατηγορία αυτή επικράτησε του περσινού εκπροσώπου και συγκεκριμένα η Παλαιόχωρα νίκησε με 3-1 την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στην Κάντανο.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει της συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις κόντρα σε μία ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Α’ Κατηγορία και που στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό πρόσωπο.

Ο Δημήτρης από κόρνερ του πρώην παίκτη της Παλαιόχωρας Μποτωνάκη έκανε το 0-1, αλλά ο Αθανασόπουλος με διπλή προσπάθεια “νίκησε” τον Βλαχάκη για το 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Ο πρώην παίκτης του ΙΝΚΑ Δρακάκης με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από αντίστοιχες πάσες των Κερμενίδη, Καζαντζίδη διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Για τον ΑΟΠ χρησιμοποιήθηκαν 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους ο νεαρός Καβράκης από τον Κισσαμικό και ο Αρμάντο από την Υρτακίνα, που δοκιμάζονται.

Αντίθετα λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμών δεν έπαιξαν οι Γύπαρης, Καρανάκης, Παπαδοκωνσταντάκης και Φυντικάκης.

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Θεοδωράκης, Κουμπαρούλης, Σαμαράς, Μαζιώτης, Αντ. Μανουσάκης, Κορνελάτος, Δ. Μανουσάκης, Κερμενίδης, Αθανασόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μάστορας, Κουλούρης, Ζαϊμίδης, Ζουμπούλης, Τζαγκαράκης, Δρακάκης, Καβράκης, Αρμάντο

ΣΥΝΚΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Γαλανίδης, Μποτωνάκης, Κυτράκης, Ταταράκης, Μάνικος, Τσίτας, Βεστάκης.

Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Γανωτής, Ζντράβκοβιτς, Μαστραντωνάκης, Κομπογεννητάκης, Καρβουνιάρης, Γιακουμάκης, Βροντάκης

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook