Σουτζής στο athleticradio.gr: “Δεν υπάρχει φαβορί”

Ο προπονητής του ΠΟΑ σχολίασε την κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ που φέρνει αντιμέτωπη την ομάδα του, με το… καλημέρα, με τον Ηρόδοτο για την πρώτη φάση του.

Η κληρωτίδα είχε… κέφια και έβγαλε στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον ΠΟΑ στην Ν. Αλικαρνασσό, δύο ομάδες που αγωνίζονται στην Γ εθνική.

Ο προπονητής της ομάδας του Ατσαλένιου, Μανώλης Σουτζής, σχολίασε την κλήρωση μιλώντας στο athleticradio.gr και τον Μανώλη Θέμελη:

“Ήταν η πιο δύσκολη δυνατή κλήρωση. Θα παίξουν δύο καλές ομάδες από την Γ εθνική και φυσικά στόχος μας είναι η νίκη – πρόκριση.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς, σίγουρα θα έχει αρκετό κόσμο ενώ οι ομάδες φυσικά δεν είναι 100% έτοιμες αφού κάνουμε προετοιμασία.

Ο πιο καλός και σοβαρός θα κερδίσει αλλά θα είναι ένα δυνατό ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ηρόδοτος έχει ένα μικρό πλεονέκτημα λόγω έδρας αλλά δεν υπάρχει φαβορί.

Το ματς θα είναι “ανοικτό”.Έρχεται και με κεκτημένη ταχύτητα λόγω των πολλών Κυπέλλων που πήρε πέρυσι και σίγουρα αυτό δεν έγινε τυχαία αλλά δείχνει οτι γίνεται καλή δουλειά”.

Ενώ για το φιλικό της Τετάρτης (18.00) με τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ” τόνισε: 

“Eίναι το πιο δύσκολο φιλικό ματς για μας και θα γίνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Θα δοκιμάσουμε αρκετά πράγματα που έχουμε δουλέψει στη προετοιμασία κόντρα σε μία δυνατή ομάδα που ελπίζω να τα καταφέρει φέτος και να ανέβει ξανά στην Σούπερ Λιγκ.

Ελπίζω να το ευχαριστηθούμε όλοι το ματς. Δεν θα παίξουν για μας οι Τζανής και Τοπάλι”.

Και για την πορεία της προετοιμασίας ανέφερε: 

“H ομάδα καθημερινά βελτιώνεται, Υπάρχει κούραση αλλά μέσα από τα φιλικά δείχνουμε πράγματα.

Με τον Ερμή Ζωνιανών (3-1) είχαμε ένα θετικό πρόσωπο και θέλω να πιστεύω οτι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ομάδα θα είναι σε καλό επίπεδο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook