Φραγκουλάκης: “Να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε πέρυσι”

Να συνεχίσουν την κατάκτηση τίτλων θέλει ο Ηρόδοτος σύμφωνα με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη, ο οποίος μίλησε στο athleticradio.gr.

Ο περυσινός σκόρερ που έκρινε την αναμέτρηση του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΗ, μίλησε για τον μεγάλο τελικό του Super Cup κόντρα στο Ζαρό και δήλωσε πως είναι ένα παιχνίδι προετοιμασίας για αυτούς, ωστόσο τόνισε ότι ο Ηρόδοτος είναι μεγάλη ομάδα και θα μπει για την κατάκτηση του τίτλου.

“Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το παίξουμε, το βλέπουμε σαν παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αλλά σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να πάρουμε αυτό το παιχνίδι”.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. μίλησε και για την έδρα που θα γίνει ο τελικός, αναφέροντας πως είναι ακατάλληλο το γήπεδο, βάζοντας έτσι την ΕΠΣΗ στο… μάτι για την επιλογή αυτή.

Δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις σε τέτοια γήπεδα που είναι ακατάλληλα για ποδόσφαιρο, καθώς ο κίνδυνος του τραυματισμού είναι μεγάλος, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς κάτι για αυτό και έτσι θα μπούμε μέσα με μοναδικό στόχο τη νίκη και να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε ξεκινήσει πέρυσι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook