Mάγγος: “Η εμφάνιση μας προβλημάτισε περισσότερο από την ήττα”

Ο τεχνικός του ΟΦΙ τόνισε οτι η ομάδα του δεν λειτούργησε όπως έπρεπε στο ματς με τον ΠΟΑ (2-0).

Ο Γιάννης Μάγγος μίλησε στο “Ράδιο Λασίθι” για την αναμέτρηση με τον ΠΟΑ και ανέφερε πως η ήττα ήταν δίκαιη αφού όχι μόνο η άμυνα αλλά συνολικά όλη η ομάδα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε.

«Δεν υπήρχε συγκέντρωση, ούτε συνοχή, οι παίκτες δεν κρατούσαν τις γραμμές τους, παίξαμε χωρίς φαντασία. Δεχθήκαμε τελικά δύο φτηνά γκολ, επιπέδου τοπικού. 8-9 παίχτες της ομάδας είχαν απόδοση κάτω του μετρίου.

Στην πορεία του πρωταθλήματος, όπως είπε, θα υπάρξουν και άλλες ήττες, όμως αυτές δεν αλλάζουν το στόχο της ομάδας για παραμονή.

Με αξιοποίηση της έδρας και 6 νίκες συνολικά ακόμα η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία,, κάτι για το οποίο ο Καρδιτσιώτης τεχνικός φάνηκε απόλυτα σίγουρος ότι θα το καταφέρει.

Επίσης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο της ομάδας που στήριξε την ομάδα στο γήπεδο του ΠΟΑ και ήταν περισσότεροι από τους φιλάθλους των γηπεδούχων.

«Ξέρουμε ότι τους στεναχωρήσαμε όχι τόσο επειδή χάσαμε, αλλά από την εμφάνιση της ομάδας η οποία ήταν αυτή που προβλημάτισε περισσότερο και από την ήττα. Ξέρουμε πόσο αγαπάνε την ομάδα και τους περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό να κάνουν το γήπεδο «καμίνι»».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook