Γιαλυτάκης: “Θέλουμε να συνεχιστεί  το νικηφόρο μας σερί”

Ο παίκτης του ΠΟΑ, Γιάννης Γιαλυτάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, το Κυριακάτικο ματς με την Παλαιόχωρα αλλά και τον άτυχο Παναγιώτη Χαμαλάκη. 

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΠΟΑ  επικρατώντας του Αγίου Ιερόθεου με 1-2 για την 6η αγωνιστική του 8ου Ομίλου της Γ εθνικής. 

Ο παίκτης της ομάδας του Ατσαλένιου, Γιάννης Γιαλυτάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την πολύ καλή πορεία του ΠΟΑ στο φετινό πρωτάθλημα, το Κυριακάτικο ματς με την Παλαιόχωρα αλλά και τον άτυχο Παναγιώτη Χαμαλάκη.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιάννης Γιαλυτάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί του Αγιου Ιερόθεου (1-2) που ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα του 

«Ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί ο Αγιος Ιερόθεος ήθελε τους βαθμούς αφού έχει μείνει χαμηλά στην βαθμολογία. Έγινε ένας δυνατός αγώνας. Μπήκαμε δυνατά στο ματς, προηγηθήκαμε, ήμασταν καλύτεροι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγαμε τόσο καλά. Ευτυχώς ο Παπαδάκης έκανε σημαντικές αποκρούσεις”.

Για την πορεία του ΠΟΑ

“Έχουμε ένα σερί τριών νικών και έως τώρα η πορεία μας είναι πολύ καλή. Στόχος μας είναι η εύκολη παραμονή. Όσο πιο νωρίς το πετύχουμε τόσο καλύτερα θα είναι. Μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής (8ος Ομιλος)

“Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα. Απαγορεύονται τα λάθη και ειδικά στην έδρα σου θα πρέπει να παίρνεις μόνο νίκες. Κάθε βαθμός εκτός έδρας είναι σημαντικός. Ο Ηρόδοτος έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα και είναι δίκαια πρώτος, αλλά έχει ακόμα δρόμο το πρωτάθλημα. Μακάρι να σωθούν όλες οι Κρητικές ομάδες”.

Για το Κυριακάτικο ματς με την Παλαιόχωρα

“Θα είναι δύσκολος αγώνας. Η Παλαιόχωρα θέλει την νίκη αφού εντός έδρας δεν έχει πάρει ακόμα τρίποντο και έχει μείνει πίσω. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που την γνωρίζουμε χωρίς να την έχουμε αντιμετωπίσει σε φιλικό. Εμείς έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας. Θα γίνει ένα Κρητικό ντέρμπι που θα κριθεί στην δύναμη. Ελπίζω να κερδίσουμε και να συνεχιστεί  το νικηφόρο μας σερί”.

Για τον ίδιο

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΠΟΑ. Είναι μία ομάδα με ιστορία που βγάζει συνεχώς παίκτες. Γίνεται εξαιρετική δουλειά. Είμαι ενθουσιασμένος με τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα. Πρώτα η ομάδα και μετά οτι καλό έρθει για μένα”.

Για τον κόσμο του ΠΟΑ

“Μας στηρίζει και τώρα που πηγαίνουμε καλά θεωρώ οτι θα έρθουν περισσότεροι. Τους καλώ να έρχονται μαζικά στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους”.

Για τον Παναγιώτη Χαμαλάκη

“Είχε μία άτυχη στιγμή αλλά είμαστε όλοι δίπλα του και του ευχόμαστε περαστικά. Θα το ξεπεράσει και ήδη ψυχολογικά είναι καλύτερα. Τον ξέρω πολλά χρόνια και είμαι δίπλα του σε οτι χρειαστεί”.

Για τον Μανώλη Σουτζή

“Τον ευχαριστώ που με  εμπιστεύεται και είχαμε μία ωραία συνεργασία και στην Δόξα Γαλιάς. Είναι ένας καλός προπονητής που δουλεύει σκληρά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook