Ευχαριστεί το Αιγάλεω και καλεί τον κόσμο του

Ο Ηρόδοτος θέλει να συνεχίσει δυναμικά και στην 7η αγωνιστική υποδεχόμενος τον Φωστήρα!!

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ηροδότου:

“Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του ΑΟ Αιγάλεω, κ. Άρη Παλτόγλου και ιδιαίτερα τους κ. Παναγιώτη Μανδραφλή, κ. Μηνά Αρχοντάκη, κ. Βασίλη Μέρτογλου και το ΔΣ του Αιγάλεω  για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας και στους πενήντα περίπου φίλους του Ηροδότου που ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παρευρεθούν κοντά στην ομάδα μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι φίλοι του Ηροδότου με εισήγηση του προέδρου κ. Άρη Παλτόγλου και του ΔΣ δεν πλήρωσαν εισιτήρια. 

Στο δεύτερο γύρο, στην έδρα μας, θα ανταποδώσουμε στο έπακρο την άψογη φιλοξενία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”.

Και το κάλεσμα στους φιλάθλους του: 

«Με αφορμή τον αγώνα που δίνει η ομάδα μας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 15:00 με τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ηροδότου, καλούμε όλο το κόσμο να δώσει το παρών και να υποστηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Επιθυμούμε την παρουσία όλου του φίλαθλου κόσμου που θα δώσει ώθηση στην ομάδα προκειμένου να φτάσει σε μια ακόμη νίκη και να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα στη Γ’ Εθνική».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook