Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μαγκαφίνης

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας υποστήριξε ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ στο ματς με τον Φωστήρα (0-0).

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Δημήτρης Μαγκαφίνης μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα.

Ο τεχνικός της Παλαιόχωρας υποστήριξε ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ στο παιχνίδι, ενώ ξεχώρισε τον Ηρόδοτο ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

“Η ομάδα μας πήγε πολύ καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν δεχτήκαμε γκολ. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όπως ο Παπαδόπουλος που έκανε δεύτερο συνεχόμενο καλό παιχνίδι, ο Τζαγκαράκης Μιχάλης που είναι από τα “σκαριά” της ομάδας και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα. Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, είχαμε δύο φάσεις από την δεξιά πλευρά, ο αντίπαλος ισορρόπησε μετά το 25′, πήρε κάποια μέτρα και γίνανε κάποιες φάσεις χωρίς προϋποθέσεις, γενικα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε δύο εσωτερικές αλλαγές, βάλαμε και δύο παιδιά, πήραμε μέτρα στο γήπεδο, με καλή κυκλοφορία στον άξονα και τα πλάγια. Φτάσαμε σε τρεις περιπτώσεις στο γκολ με τον Δρακάκη που είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαριστής και μας έχει δώσει γκολ σε άλλα παιχνίδια, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Το στενάχωρο είναι ότι δεύτερο σερί παιχνίδι στην ίδια εστία δεν βάλαμε γκολ, μετά την Κηφισιά, σίγουρα με αυτούς τους τέσσερις βαθμούς θα πατούσαμε καλύτερα στην κατηγορία.

Είμαστε όμως μία καλή ομάδα με καλό σχεδιασμό στο παιχνίδι μας, με παίκτες που έχουν παίξει επαγγελματικά στο παρελθόν. Μου άρεσε επίσης ο κόσμος που μας χειροκρότησε στο τέλος και εμείς θα έτσι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι με την εμπειρία που έχω στην κατηγορία η ομάδα θα παραμείνει και θα τερματίσει σε μία πολύ καλή θέση. Μία ομάδα έχει ξεχωρίσει, ο Ηρόδοτος που έχει αφησει πίσω τον Φωστήρα, μία πολύ σπουδαία ομάδα, όπως και το Αιγάλεω. Αυτή είναι η δομή του πρωταθλήματος και γενικά θεωρώ ότι ο όμιλος μας και αυτός του Πειραιά είναι οι πιο δύσκολοι”.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook