Μανουσάκης: “H νίκη μας βοηθάει να “πατήσουμε” καλύτερα”

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός ήταν ο σκόρερ της Παλαιόχωρας  στην πολύτιμη νίκη απέναντι στην ΑΕΜ (1-0).

Ο Δημοσθένης Μανουσάκης ήταν ο σκόρερ της Παλαιόχωρας  στην πολύτιμη εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕΜ με 1-0.

Ο 37χρονος πολύπειρος μεσοεπιθετικός που έχει σπουδαίες παραστάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη (με τη φανέλα του Αιγάλεω) και αποτελεί φέτος ένα από τα σημαντικότερα επιθετικά “γρανάζια” στην πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική, έχοντας πετύχει δύο τέρματα σε δώδεκα εμφανίσεις μέχρι στιγμής, παραχώρησε δηλώσεις στο athlitiko για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, καθώς και για το προσωπικό του μέλλον στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως η νίκη απέναντι στην ΑΕΜ έδωσε αξία στο προηγούμενο “τρίποντο” κόντρα στην Κηφισιά, έθεσε ως στόχο τη γρήγορη παραμονή, ενώ παράλληλα ανέφερε τι χρειάζεται ο σύλλογος για να μεγαλώσει ως οντότητα και απέκλεισε το ενδεχόμενο ενασχόλησης με την προπονητική.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δήμου Μανουσάκη:

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΜ: 

“Για να εχει αντίκρισμα η νίκη απέναντι  στην Κηφισιά έπρεπε να κερδίσουμε στην έδρα μας την ΑΕΜ. Είναι μια σημαντική νίκη, η οποία μας βοηθάει να “πατήσουμε” καλύτερα στην κατηγορία”. 

Για το δικό του τέρμα στη νίκη αυτή: 

“Απλά έτυχε να βρίσκομαι στην κατάλληλη θέση και να πετύχω το γκολ”! 

Για τον φετινό στόχο της ομάδας: 

“Η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, καθώς και ο συνδυασμός θεάματος και ουσίας, διότι είναι κάτι που μπορούμε να το κάνουμε”. 

Για το τι χρειάζεται ο σύλλογος -βάσει της εμπειρίας του-  για να μεγαλώσει ως οντότητα και να κάνει μελλοντικά το βήμα παραπάνω: 

“Αρχικά, χρειάζεται σταθερή διοίκηση, η οποία υπάρχει ήδη. Επιπλέον, χρειάζεται βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και η φετινή χρονιά να αποτελέσει τη βάση για τη μετέπειτα πορεία. Να υπάρχει. δηλαδή, ένας σταθερός κορμός και να γίνονται προσθήκες στα σημεία που χρειάζονται ενίσχυση”. 

Για το μέλλον του στην ομάδα και αν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο: 

“Να τελειώσει πρώτα η σεζόν με το καλό και μετά θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας για το τι μέλλει γενέσθαι. Όσο για το μέλλον, ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα γίνω προπονητής”!

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook