Κανδηλάκης: “Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι”

Ο αμυντικός του Ηροδότου, Μάνος Κανδηλάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την πορεία της ομάδας, το Κυριακάτικο ματς με τον Αγιο Ιερόθεο αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού,

Ο Ηρόδοτος εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή, μαζί με το Αιγάλεω, του 8ου Ομίλου της Γ Εθνικής μετά από 13 αγωνιστικές και ενώ έχουμε μπει στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος.

Ο αμυντικός της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού, Μάνος Κανδηλάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την πορεία της ομάδας, το Κυριακάτικο ματς με τον Αγιο Ιερόθεο αλλά και τους φιλάθλους του Ηροδότου.

Αναλυτικά όσα είπε o Μάνος Κανδηλάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί του Ηλυσιακού (2-0)

«Η αλήθεια είναι οτι μας είχε λείψει το τρίποντο. Θέλαμε την νίκη και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Το καλό είναι οτι ήρθε και με καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε καλά το ματς και πήραμε αυτό που θέλαμε”.

Για τον στόχο της ομάδας

“Αρχικά δεν ήταν η άνοδος. Θέλαμε μία γρήγορη παραμονή. Τώρα όμως θέλουμε την πρώτη θέση και θα παλέψουμε για αυτή. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε στην κορυφή αν και το τελευταίο δίμηνο μας έλειψε η τύχη. Είναι δύσκολο να πάρουμε τον τίτλο αλλά όχι ακατόρθωτο. Το Αιγάλεω είναι μία δυνατή ομάδα που κάνει μεταγραφές αλλά και μεις έχουμε μία καλή και δεμένη ομάδα, με βαρύ όνομα και φανέλα Μέχρι το τέλος θα πάμε μαζί και ελπίζω εμείς να είμαστε οι νικητές”.

Για το ματς με τον Αγιο Ιερόθεο

“Φέτος δεν τα πηγαίνει καλά αλλά είναι μία δυνατή ομάδα με καλή έδρα. Έχει κάνει μεταγραφές και είναι ανεβασμένος. Στο πρώτο ματς μας δυσκόλεψε πάρα πολύ”.

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας

“Είμαι ευχαριστημένος και ειδικά από την άμυνα, όπου είναι και η θέση μου.  Τα αποτελέσματα και οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι. Ήταν μία απίστευτη χρονιά, όπου σπάσαμε όλα τα ρεκόρ”.

Για την Διοίκηση του Ηροδότου

“Κάνει μία μεγάλη προσπάθεια σε δύσκολους καιρούς. Μιλάει με έργα και είναι πάντα δίπλα μας σε όλα. Έχω περάσει από πολλές ομάδες αλλά το κλίμα που έχουμε στον Ηρόδοτο δεν το έχω συναντήσει πουθενά. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο προπονητής. Είναι επαγγελματίας και δουλεύει πολύ. Μας βοηθάει και ψυχολογικά. Δεν έχουμε το τεράστιο μπάτζετ αλλά είμαστε οικογένεια”.

Για τον κόσμο 

“Μας στηρίζει πάρα πολύ. Τους υπόσχομαι οτι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Θα παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο για να συνδυάζουμε νίκες με θέαμα”.

Για τον ίδιο 

“Είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα και με ενδιαφέρει μόνο να πηγαίνει καλά. Θέλω να έχουμε και φέτος μία πετυχημένη σεζόν”.

Για τις άλλες Κρητικές ομάδες του 8ου Ομίλου

“Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Κάθε αγωνιστική αλλάζουν τα δεδομένα. Ο ΠΟΑ είναι καλός όπως πέρυσι. Ο ΟΦΙ έχει μία καλή ομάδα με δυνατή έδρα ο Ερμής μια σταθερή διοίκηση και έχει κάνει καλές μεταγραφές που θα τον βοηθήσουν να καλύψει το χαμένο έδαφος. ΑΕ Μυλοποτάμου και Παλαιόχωρα είναι νεοφώτιστες αλλά αν και δεν έχουν την εμπειρία θα παλέψουν για να σωθούν, με την Χανιώτικη ομάδα να έχει αυξημένες πιθανότητες να τα καταφέρει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook