Προτεραιότητα για τον Μάγγο έχει ο ΟΦΙ

Αν και ήδη τον έχει προσεγγίσει ομάδα από την Football League αλλά και ομάδες από τη Γ’ εντός και εκτός Κρήτης.

To βλέμμα στην επόμενη μέρα έχουν στρέψει ΟΦΙ μετά και την επιτυχία της χθεσινής νίκης απέναντι στον Μυλοπόταμο που φέρνει τον ΟΦΙ στην πάρα πολύ τιμητική 3η θέση της τελικής κατάταξης του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ανεξάρτητα από τη θέση που κατέλαβε η ομάδα, η πορεία του ΟΦΙ εξαρχής φάνηκε πως τραβάει τα βλέμματα εντός και εκτός Κρήτης λόγω των καλών εμφανίσεων και έτσι πλέον η ομάδα έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν πρέπει απλά να πείσει κόσμο να έρθει και να δουλέψει στην Ιεράπετρα, αλλά και να καταφέρει πλέον να τους κρατήσει εδώ.

Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει και με την περίπτωση του 37χρονου καρδιτσιώτη προπονητή, Γιάννη Μάγγου ο οποίος εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει να σκέφτεται το που θα βρίσκεται την επόμενη χρονιά και αν βέβαια θα παραμείνει στην Ιεράπετρα και τον ΟΦΙ

Ο Γιάννης Μάγγος μιλώντας στο “Ράδιο Λασίθι” ανέφερε η φετινή χρονιά πέρα από την επιτυχημένη πορεία της ομάδας ήταν και μια πολύ καλή για τον ίδιο αφού η ζωή του και ο κόσμος στην Ιεράπετρα τον άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, άφησε όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την επόμενη χρονιά, περιμένοντας τόσο τις συζητήσεις με τη διοίκηση όσο και εξετάζοντας τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει.

Όπως είπε για τον ίδιο προτεραιότητα για τον ίδιο έχει ο ΟΦΙ, όμως ήδη τον έχει προσεγγίσει ομάδα από τη Β’ Εθνική  αλλά και ομάδες από τη Γ’ εντός και εκτός Κρήτης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Χηνόπουλος, τόνισε πως ο προπονητής πέτυχε απόλυτα στο έργο του και ο ίδιος πιστεύει πως θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά.

Οι προτάσεις που του έχουν γίνει είναι υπαρκτές ανέφερε, και βέβαια υπάρχει και το σοβαρό ζήτημα με την οικογένειά του που είναι μακριά.

Ο κ. Χηνόπουλος πρόσθεσε πως και το Δ.Σ του ΟΦΙ φαίνεται πως είναι ικανοποιημένο από το έργο του προπονητή και όλοι θέλουν την παραμονή του.

«Το αν θα θελήσει να φύγει ή να μείνει, νομίζω ότι είναι στο χέρι του. Όταν κάτι είναι επιτυχημένο κάνεις προσπάθεια να το κρατήσεις ή έστω να μην το απομακρύνεις» σχολίασε ο Πρόεδρος του ΟΦΙ, ο οποίος ανέφερε επίσης πως μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου θα αρχίσει να ανακοινώνεται ο προγραμματισμός της ομάδας σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη χρονιά, με τις προτάσεις και τις ιδέες ήδη να είναι πάρα πολλές.

Πηγή: radiolasithi.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook