Παπαδόπουλος: “Kρατάμε χαμηλά την… μπάλα”

Για τα μπαράζ ανόδου μίλησε ο προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας τελικά κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η παρουσία του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έπαιξε, σίγουρα, καθοριστικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία του δεύτερου γύρου.

Ο ίδιος ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στη Mikriliga για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, αλλά και για τα μπαράζ ανόδου που έρχονται, όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει και τον Ηρόδοτο.

Δείτε όσα είπε ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη:

Για την επίτευξη του στόχου της πρωτιάς:

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να βρεθούμε στην κορυφή. Όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και κόσμος ήμασταν ενωμένοι και αποφασισμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Παίξαμε κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στο δεύτερο γύρο και καταφέραμε να πετύχουμε πολλά γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Κέρι και ο Μαρουκάκης είναι δικοί μας ποδοσφαιριστές. Βέβαια, δε θα πρέπει να ξεχνάμε και τον Μπαρμπαρούση που πέτυχε κι αυτός αρκετά τέρματα. Τώρα, όμως, έχουμε μία νέα πρόκληση μπροστά μας».

Τα μπαράζ και οι αντίπαλες ομάδες:

«Αρχικά, θέλω να πω πως είναι κρίμα και για τις 8 ομάδες που θα αγωνιστούν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, να μην ανεβαίνουν απ’ ευθείας κατηγορία. Είναι άδικο για τους κόπους τους. Τώρα στα μπαράζ θα παίξουν πολλά πράγματα ρόλο. Η κούραση, η τύχη. Γενικά, μιλάμε για μία διαδικασία που απαιτεί ειδική μεταχείριση. Μεσολαβεί σημαντικό διάστημα μέχρι την έναρξη των αγώνων και δεν είναι καθόλου εύκολο να διατηρηθείς σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Όλες οι ομάδες έχουν μεγάλη ιστορία και ποιοτικούς παίχτες με παραστάσεις από τις μεγάλες κατηγορίες. Σίγουρα, αναμένονται συναρπαστικές αναμετρήσεις. Εμείς κρατάμε χαμηλά την μπάλα, χαμηλά το κεφάλι, θα πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε και θέλουμε στο τέλος να χαμογελάσουμε».

Πηγή: mikriliga.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook