Παπαματθαιάκης: “Το μόνο που δε θα παίξει ρόλο είναι τα μπάτζετ”

Ο προπονητής του Ηροδότου μίλησε για τα μπαράζ και τόνισε πως όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες ανόδου.

Ο ενορχηστρωτής της φετινής επιτυχημένης πορείας του Ηροδότου μιλά στη Mikriliga για τα μπαράζ ανόδου στη Football League.

Ο λόγος για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, ο οποίος έχει μελετήσει τις αντίπαλες ομάδες και τονίζει πως όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Μάλιστα, «προειδοποιεί» πως όποιος κάνει βιαστικές προβλέψεις, πρέπει να το ξανασκεφτεί.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Γεωργίου:

Πώς κυλά η προετοιμασία αυτές τις ημέρες;

«Νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα ξεκουραστούν αυτές τις μέρες. Είναι μία ευκαιρία για όλους να αποφορτιστούμε από το θέμα του πρωταθλητισμού στους ομίλους μας. Από Δευτέρα όλοι στρέφουμε την προσοχή μας σε αυτούς τους δύσκολους αγώνες που είναι μπροστά μας».

Οι αντίπαλοι και οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο:

«Έχω άποψη για όλους τους αντιπάλους. Ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες τους έχω μελετήσει καλά. Πρόκειται για τρεις πολύ καλές ομάδες. Άλλωστε, ο τίτλος του πρωταθλητή μιλά από μόνος του για την αξία τους. Όλοι θα δώσουμε το δικό μας αγώνα, πάντοτε με σεβασμό στον αντίπαλο. Τα μπαράζ είναι μία ξεχωριστή διαδικασία. Πολλοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο.

Η σωστή διαχείριση, η τύχη, το πρόγραμμα είναι στοιχεία καθοριστικά. Το μόνο που δε θα παίξει ρόλο είναι τα μπάτζετ. Έχουμε τέσσερις ομάδες με τις ίδιες πιθανότητες και όποιος βιαστεί να κάνει προβλέψεις, θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα».

Πηγή: mikriliga.com

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook