Μαγκαφίνης: “Οι στόχοι επιτεύχθηκαν στο 100%”

Η χρονιά που πραγματοποίησε η Παλαιόχωρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για τα όσα ακολουθήσουν.

Τα όσα είπε ο προπονητής της Παλαιόχωρας, Δημήτρης Μαγκαφίνης στο stoplekto: 

«Οι στόχοι επιτεύχθηκαν στο 100%. Η ομάδα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να πετύχει εύκολα την παραμονή. Θεωρώ ότι το πετύχαμε με σχετική εύκολα. Είχαμε 26 βαθμούς σε τέσσερα ματς πριν το τέλος στοιχεία που έδειχναν ότι η παραμονή μας… κλείδωνε. Κάναμε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο β’ γύρο με επτά αγώνες αήττητοι χωρίς να δεχθούμε γκολ. Η αλήθεια είναι ότι πετύχαμε δύσκολο επίτευγμα αφού βάλαμε από κάτω ομάδες με μεγάλο υπόβαθρο όπως είναι ο Φωστήρας αλλά και η Κηφισιά και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια μας.

Πήραμε και τους δυο θεσμούς, και το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο ΕΠΣ Χανίων κάτι που αποδεικνύει ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους. Πρόκειται για μια χρονιά που θα πρέπει να αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Πλέον, είναι στο χέρι της διοίκησης να εκμεταλλευτεί τη χρονιά αυτή για τη συνέχεια και να σταθεροποιηθεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική. Κοιτάμε τον επόμενο θεσμό που αφορά το Κύπελλο
Ερασιτεχνών όπου θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε».

Σε ερώτηση σχετικά με το εαν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, ο έμπειρος κόουτς είπε:

«Ακόμη δεν έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Έχουν γίνει κάποιες κουβέντες όσον αφορά την ολοκλήρωση της χρονιάς. Έχουμε χρόνο και η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει και έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Το σημαντικό όταν είσαι επαγγελματίας είναι να ολοκληρώσεις τη σεζόν με θετικό πρόσημο και το πρώτο που πρέπει να κάνεις σαν προπονητής είναι να συζητάμε αρχικά με την ομάδα που ανήκουμε».

Πηγή: stoplekto

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook