Σταυρακόπουλος: “Πετύχαμε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα”

Περήφανος για την παραμονή της ομάδας του στην Γ εθνική (8ος Ομιλος) δήλωσε ο προπονητής του Αγίου Ιερόθεου.

Ο προπονητής του Αγιου Ιερόθεου, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, μίλησε στην “ΩΡΑ των Σπορ” :

«Είναι ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, αυτό που καταφέραμε. Οι ποδοσφαιριστές μου πέτυχαν κάτι πολύ σπουδαίο,το οποίο θα συζητιέται για πολλά χρόνια. Είναι ελάχιστες οι στιγμές στον αθλητισμό που μένουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη σου και σίγουρα η φετινή αγωνιστική χρονιά του Αγίου Ιεροθεου, όπως εξελίχθηκε,μας χάρισε απλόχερα τέτοιες συγκλονιστικές όμορφες στιγμές.

Αν και η ομάδα ήταν καταδικασμένη από όλους για τον υποβιβασμό, έχοντας μόλις ένα πόντο μέχρι την έβδομη αγωνιστική, κατάφερε την απόλυτη ανατροπή και κέρδισε τον θαυμασμό και τον σεβασμό όλων. 

Έκανε πορεία πρωταθλητισμού , κάτω από αντίξοες συνθήκες (μικρό ρόστερ, αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών, δύσκολο πρόγραμμα), αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και ξεπερνώντας ιστορικές ομάδες. Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και είμαι περήφανος για αυτούς που κατάφεραν και κράτησαν ζωντανό το όνομα και την ιστορία του συλλόγου και του χάρισαν την ελπίδα για το αύριο».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής:

«Το φετινό πρωτάθλημα ήταν το πιο συναρπαστικό και πιο δύσκολο των τελευταίων ετών, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στην ουρά και στη κορυφή μέχρι το τέλος με μικρές διαφορές μεταξύ όλων των ομάδων. Καθοριστικος παράγοντας ήταν ο σωστός σχεδιασμός και προγραμματισμός των ομάδων γιατί υπήρχε η τεράστια αντικειμενική δυσκολία της μικρής διάρκεια του πρωταθλήματος,που δεν άφηνε περιθώρια να καλυφθούν βαθμολογικές διαφορές και μεγάλες ανατροπές»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook