Παπαματθαιάκης: “Θα δώσουμε την ψυχή μας όλοι”

Με ανυπομονησία περιμένουν τα μπαράζ ανόδου στον Ηρόδοτο όπως τόνισε ο προπονητής του.

Για την προσπάθεια του συλλόγου από την Αλικαρνασσό μίλησε στο liganews.gr o Μανώλης Παπαματθαιάκης.

«Είναι πολύ σπουδαίο για ολόκληρη την Αλικαρνασσό», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε πως μας έχει γεμίσει μεγαλύτερες ευθύνες γιατί βλέπουμε αυτή τη στιγμή ότι όλοι εδώ ζουν και αναπνέουν για αυτό που έρχεται. Ζουν το παραμύθι τους. Και είναι πολύ όμορφο…».

Οι πρωταθλητές του 8ου ομίλου ξεκίνησαν τη σεζόν με ένα σερί επτά αγώνων αήττητοι (επτά νίκες, μία ισοπαλία), που τους έφερε από νωρίς στην κορυφή.

Ωστόσο, ακολούθησαν η ήττα από την Κηφισιά και τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Ατσαλένιο, Μυλοπόταμο και Ιεράπετρα, που έβαλαν «φωτιά» στην κορυφή. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο κόουτς Παπαματθαιάκης, δεν αγχώθηκαν σε καμία περίπτωση και ήταν σίγουροι για τους εαυτούς τους:

«Ποτέ δεν αγχωθήκαμε. Πιστεύαμε πολύ σε αυτό που κάναμε. Ήμασταν ΟΜΑΔΑ. Και βλέπαμε ότι ακόμα και στα παιχνίδια που δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα ότι είμαστε ανώτεροι!»

Αυτό το απέδειξαν στο γήπεδο, ολοκληρώνοντας με πέντε νίκες, με πρώτη αυτή κόντρα στο Αιγάλεω, στο ντέρμπι κορυφής, που ουσιαστικά έκρινε το πρωτάθλημα. Η τελική διαφορά των οκτώ βαθμών από το «Σϊτι» ήταν μία ακόμα απόδειξη ότι τη φετινή σεζόν ο Ηρόδοτος δεν αστειευόταν.

Το μυαλό στα μπαράζ έχουν στον Ηρόδοτο και ο Μανώλης Παπαματθαιάκης επισημαίνει ότι πολλοί είναι οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στην άνοδο:

«Δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Όποιος κάνει προγνωστικά μπορεί να εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Θα παίξουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Είναι τέσσερις πρωταθλητές. Πάρα πολύ καλές ομάδες. Τα μπάτζετ δεν παίζουν ρόλο σε αυτή τη διαδικασία και δεν το λέω επειδή εμείς έχουμε με διαφορά το μικρότερο. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι το τελευταίο που μετράει.

Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο:

«Να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε Ηρόδοτος. Και θα δώσουμε την ψυχή μας όλοι. Για τους κάνουμε χαρούμενους και να ξαναδούν την ομάδα τους μετά από 40 χρόνια στη Β’ Εθνική. Το ότι θα είναι δίπλα μας και τώρα σε ένα γεμάτο γήπεδο το θεωρώ δεδομένο! Καλή αντάμωση!!!

Πηγή liganews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook