Αποχωρεί από την Προεδρία αλλά όχι από τον Ηρόδοτο ο Σωκιανός

Μετά από δύο χρόνια όπου έκανε πράξη τα όσα είχε υποσχεθεί ο Στέλιος Σωκιανός, όπως είχε προαναγγείλει όταν ανέλαβε, θα υπηρετήσει την ομάδα από άλλο πόστο.

Το 2016 ανέλαβε την Προεδρία του Ηροδότου ο Στέλιος Σωκιανός, και όπως είχε πει όταν ανέλαβε, αποχωρεί από τον Προεδρικό θώκο μετά από δύο χρόνια καθώς προέχει η οικογένεια του.

Η απόφασή του δεν έχει να κάνει με την έκβαση των μπαράζ, ενώ θα παραμείνει στην ομάδα, αλλά από άλλο πόστο, ενδεχομένως του Τεχνικού Διευθυντή. 

Η φιλοσοφία της Διοίκησης του δεν θα αλλάξει αφού το μοντέλο πέτυχε, με την ομάδα να είναι τακτοποιημένη, χωρίς να χρωστάει χρήματα σε κανένα, έχει μία ηρεμία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, κατέκτησε τίτλους και περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ για την άνοδο.

Στην περίπτωση του Στέλιου Σωκιανού ισχύει το “Αμ΄ έπος αμ΄ έργον” και με βάση αυτό πορεύηκε η ομάδα μία διετία τώρα, δηλαδή μαζί με τον λόγο και το έργο. 

Οι πληροφορίες του athleticradio.gr αν αναφέρουν οτι υπάρχει ενδιαφέρον από τουλάχιστον δύο άτομα να αναλάβουν τη ομάδα είτε αυτή παίζει στην Φούτμπολ Λιγκ, είτε παραμείνει στην Γ Εθνική αλλά όλα θα αποσαφηνιστούν προσεχώς αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει και λύση εκ των έσω.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook