Πέμπτη ή Παρασκευή απόφαση της ΕΠΟ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athleticradio.gr η απόφαση για το Αστέρας Αμαλιάδας – Ηρόδοτος δεν θα βγει σήμερα αλλά θα καθυστερήσει τουλάχιστον δύο μέρες. Αισιοδοξία στον Ηρόδοτο λόγω δεδικασμένου. Η όποια απόφαση ληφθεί πάντως θα είναι εφέσιμη οπότε το θέμα άνοδος θα… τραβήξει λίγο ακόμα. 

Ο Ηρόδοτος βρίσκεται στην… πρίζα για την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ αφού περιμένει την απόφαση της ΕΠΟ για το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας που διεκόπη.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την περασμένη βδομάδα αλλά ενώ αναμενόταν η απόφαση σήμερα, Τρίτη, θα πάει πίσω για τουλάχιστον δύο μέρες για νομικούς λόγους καθώς οι δύο πλευρές θα καταθέσουν Υπομνήματα για την υπόθεση. 

Συνεπώς η απόφαση αναμένεται Πέμπτη ή Παρασκευή και υπάρχει αισιοδοξία στον Ηρόδοτο λόγω δεδικασμένου για να πάρει το ματς στα χαρτιά με 0-3 ενώ θα αφαιρεθούν και τρεις βαθμοί στην γηπεδούχο ομάδα κάτι που σημαίνει οτι η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού θα ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ

Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε συνεπώς ας περιμένουμε τα καθέκαστα αν και οτιδήποτε διαφορετικό αποφασιστεί θα πρόκειται για σκάνδαλο και σε κάθε περίπτωση η όποια απόφαση θα είναι εφέσιμη οπότε η απόφαση θα τραβήξει λίγο ακόμα. 

Πηγή photo: image-services.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook