Ασκεί έφεση για να… ρίξει την ποινή

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης τιμωρήθηκε με εξάμηνο αποκλεισμό και ο Ηρόδοτος θα αντιδράσει νομικά.

Ναι μεν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για το ματς με τον Αστέρα στην Αμαλιάδα έδωσε την πολυπόθητη άνοδο στον Ηρόδοτο, ωστόσο υπήρξαν και  οι τιμωρίες του Μανώλη Παπαματθαιάκη και του Ανδρέα Ξυδάκη.

Στον τεχνικό του Ηροδότου και στον συνεργάτη του επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 6 μήνες, αλλά και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ σε έκαστο.

Η ποινή αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Νοεμβρίου, με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να προτίθεται να ασκήσει έφεση.

Η απόφαση της ΕΠΟ: 

“Κηρύσσει τον τρίτο εγκαλούμενο, Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.

Επιβάλλει στον τρίτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α., και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

Κηρύσσει τον τέταρτο εγκαλούμενο, Ανδρέα Ξυδάκη, πειθαρχικώς ελεγκτέο για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.

Επιβάλλει στον τέταρτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α., και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook