Μεγάλη η προοπτική της “επιστροφής” στην Σούπερ Λιγκ αλλά…

Σήμερα αναμένεται η συνάντηση ανάμεσα στους παράγοντες του Πλατανιά και της Παλαιόχωρας.

Με τη συνάντηση ανάμεσα στους παράγοντες του Πλατανιά και της Παλαιόχωρας να αναμένεται, στο προσκήνιο έρχονται οι προθέσεις του Μανώλη Μαθιουλάκη για το τι είναι αποφασισμένος να πράξει για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ.

Η προοπτική της “επιστροφής” στη Σούπερ Λιγκ μπορεί να είναι μεγάλη αυτή τη στιγμή για τη Χανιώτικη ομάδα, εντούτοις, ο Πλατανιάς δεν δείχνει τουλάχιστον την παρούσα φάση να συμμερίζεται ή εν πολλοίς να… ενδιαφέρεται, αφού η ΠΑΕ βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη κατάσταση, εμφανίζοντας σημάδια διάλυσης…

Σε αυτό το σημείο, ο Μαν. Μαθιουλάκης έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα πράξει και αν θα θελήσει να επαναδραστηριοποιηθεί άπαξ και αποφασιστεί η αναδιάρθρωση. Για την ώρα, φαίνεται να κρατά μια στάση αναμονής, περιμένοντας και εκείνος τις εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, δεδομένο μπορεί να θεωρείται ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει καμία ενημέρωση για το επερχόμενο ραντεβού (ακολουθεί σήμερα, Τετάρτη 6/6) με τους ανθρώπους της Παλαιόχωρας.

Είναι επίσης προφανές ότι δεν θα δώσει το παρών σε αυτή τη συνάντηση, από την άλλη θα μπορούσε να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα, αν κι εφόσον υπάρξει κάτι τέτοιο και από εκεί και πέρα να καταγραφούν ίσως κάποιες εξελίξεις. 

Να σημειωθεί, τέλος, ότι τις τελευταίες μέρες, εντείνεται η πληροφόρηση ότι τη θέση που δεν φαίνεται -για την ώρα- να συγκινεί τον Πλατανιά να παίξει στη Σούπερ Λιγκ, “φλερτάρει” ή ενδιαφέρεται γι’ αυτήν η Δόξα Δράμας, που τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ.

Μέχρι τότε απομένει βέβαια πολύς δρόμος, αλλά δεν παύει αυτή τη στιγμή να δημιουργείται ένα κλίμα για το συγκεκριμένο θέμα…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook