Προϋπόθεση να μείνει ο Πλατανιάς στην Σούπερ Λιγκ

Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι στην ενδεχόμενη συνεργασία ο κ. Δελάκηςθα τεθεί επικεφαλής στη διοίκηση του Πλατανιά με την προοπτική της Σούπερ Λιγκ και στην ομάδα της Παλαιόχωρας να “μετακομίσουν” ποδοσφαιριστές από το τμήμα υποδομών της Κ20.

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τη συνάντηση που είχαν οι παράγοντες της Παλαιόχωρας με τους ανθρώπους του Πλατανιά, συζητώντας οι δύο πλευρές το πώς θα μπορέσει να υπάρξει μία συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σύμφωνα με τα “Χανιώτικα Νέα”, «αυτό που συζητιέται», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, «είναι ο κ. Δελάκης να τεθεί επικεφαλής στη διοίκηση του Πλατανιά με την προοπτική της Σούπερ Λιγκ και στην ομάδα της Παλαιόχωρας να “μετακομίσουν” ποδοσφαιριστές από το τμήμα υποδομών της Κ20. Από εκεί και πέρα, τις τελικές αποφάσεις θα χρειαστεί βέβαια να τις πάρει ο κ. Μαθιουλάκης».

Φυσικά, για να πάρουν τα παραπάνω… σάρκα και οστά θα πρέπει ο Πλατανιάς να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ και να μην υποβιβαστεί, αφού μετά δεν θα έχει τη δυνατότητα να έχει ομάδα υποδομής Κ20, όπως επίσης, όπως ορθώς αναφέρει το ρεπορτάζ, θα πρέπει για ό,τι αλλαγές ίσως γίνουν να αποφασίσει το “αφεντικό” της ΠΑΕ, Μαν. Μαθιουλάκης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας αναφέρεται ότι στη συνάντηση από την ομάδα της Παλαιόχωρας βρέθηκαν οι κ.κ. Δελάκης, Τσατσαρωνάκης και Σαρικάκης και από τον Πλατανιά -χωρίς να επιβεβαιώνεται- οι κ.κ. Κοκολοδημητράκης, Δημ. Μαθιουλάκης και Τσιριτάκης.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook