Πρίφτης: «Το χαρήκαμε, το πανηγυρίσαμε και το αξίζαμε»

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΙ, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την κατάκτηση του Κυπελλου Ερασιτεχνών από την ομάδα της Ιεράπετρας,, την φετινή της πορεία, τον κόσμο της αλλά και το αν θα παραμείνει και την νέα σεζόν. 

Ιστορία έγραψε ο ΟΦΙ κατακτώντας το Κύπελλο Ερασιτεχνών επικρατώντας με 2-0 της Νίκη Βόλου το περασμένο Σάββατο στο Κερατσίνι.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Ιεράπετρας, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την κατάκτηση του Κυπελλου Ερασιτεχνών από τον ΟΦΙ, την φετινή του πορεία, τον κόσμο της ομάδας αλλά και το αν θα παραμείνει και την νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Πρίφτης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

«Το χαρήκαμε, το πανηγυρίσαμε και το αξίζαμε. Είναι μία μεγάλη και ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, Ήμασταν καλύτεροι στο ματς αλλά και σε όσα ματς παίξαμε και δίκαια σηκώσαμε το Κύπελλο”.

Για το που κρίθηκε ο Τελικός με την Νίκη Βόλου (2-0)

“Καθοριστική ήταν η φάση της αποβολής και του πέναλτι στο ξεκίνημα. Ήταν ένα κομβικό σημείου του Τελικού. Αλλά και πάλι “κυριαρχήσαμε” στο ματς ανεξάρτητα με το πόσους παίκτες είχε ο αντίπαλος. Ήμασταν ανώτεροι στα 90′”.

Για τον κόσμο του ΟΦΙ

“Μας στήριξε και σε αυτό το ματς. Μόλις τελείωσε ο αγώνας πήγαμε στην κερκίδα και πανηγυρίσαμε μαζί γιατί μας βοήθησαν πάρα πολύ. Σε κάθε ματς είχαμε τον κόσμο δίπλα μας. Τους κάναμε χαρούμενους.. Του αφιερώνουμε το Κύπελλο. Όπως και τον Καραγιάννη που τρααυματίστηκε. Στο “Βουζουνεράκειο” φέτος κάθε ματς ήταν γιορτή. Υπήρχαν ματς που είχαμε και πάνω από 1000 άτομα στις κερκίδες. Μας έδινε 10 – 20% παραπάνω δύναμη ο κόσμος. Μας βοήθησε ψυχολογικά  και τον ευχαριστούμε”.

Για το γήπεδο του Κερατσινίου που έγινε ο Τελικός

“Θα συμφωνήσω με το αίτημα που έκαναν και οι δύο φιναλίστ να γίνει σε άλλο μεγαλύτερο γήπεδο, που θα έδινε άλλη άιγλη στον Τελικό. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλός αλλά θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη χωρητικότητα αν και χώρεσαν όλοι. Ήταν ένα ματς – γιορτή”.

Για το ποτε πίστεψε οτι η ομάδα θα πάρει το Κύπελλο

“Το ματς με τον ΠΑΝΟΜ ήταν σημαντικό γιατί στεφθήκαμε Κυπελλούχοι Κρήτης. Εκεί καταλάβαμε οτι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να το πάρουμε. Δεν είχαμε μόνο καλά ματς αλλά και κακά όπως αυτό με την Καβάλα, που ζοριστήκαμε”.

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας

“Και στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο είχαμε πολύ καλή αμυντική επίδοση. Στο Κύπελλο δεχθήκαμε μόλις ένα γκολ και αυτό στις καθυστερήσεις όταν όλα είχαν κριθεί με τον Παναρκαδικό (3-1)”.

Για τον ΟΦΙ

“Είχαμε μία άκρως πετυχημένη σεζόν. Μην ξεχνάμε πως και ποτε ξεκινήσαμε. Δεν το περιμέναμε ούτε μεις να έχουμε τέτοια πορεία. Η εξέλιξη ικανοποίησε τους πάντες. Η ομάδα έχει δυναμική να κοιτάξει και ψηλότερα, Μπορεί να παίξει και στην Φούτμπολ Λιγκ, έχει όλα τα φόντα. Μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω”.

Για το αν θα μείνει στην ομάδα

“Στόχος του ΟΦΙ είναι να  διατηρήσει τον περυσινό κορμό και να κάνει ποιοτικές προσθήκες. Γίνονται συζητήσεις με όλους και με μένα. Απλά στην περίπτωση μου υπάρχει και μία άλλη παράμετρος σημαντική. Είμαι εδώ και μερικές μέρες φαντάρος και θα δούμε τι θα γίνει”.

Για την Διοίκηση του ΟΦΙ

“Είναι πάντα δίπλα μας. Δεν είναι κλισέ να πω οτι είμαστε οικογένεια. Είναι καθοριστικός παράγοντας να έχεις υγιή Διοίκηση που σου προσφέρει όσα σου λέει. Οτι θέλαμε το είχαμε. Μας αγκάλιασε και η τοπική κοινωνία. Υπάρχουν δεσμοί με τον κόσμο της Ιεράπετρας”.

Για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής

“Ο Ηρόδοτος ήταν ο καλύτερος στο πρωτάθλημα και δίκαια ανέβηκε. Είχε ένα δυνατό σύνολο. Ήταν καλός σε άμυνα και επίθεση και είχε μία σταθερά καλή πορεία.  Άξια βρίσκεται στην Φούτμπολ Λιγκ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook