Καστελλιανάκης: “Ευχαριστώ για τις στιγμές που ζήσαμε”

Τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος αποχωρίζεται ο Γιούχτας, καθώς ο Άγγελος Καστελλιανάκης, αποτελεί παρελθόν από τους “Πράσινους” και μιλώντας στο Athleticradio.gr ανέλυσε την απόφαση του.

Μια σημαντική μονάδα από το περυσινό ρόστερ χάνει ο Γιούχτας, καθώς ο “Καστέλλος” έμεινε ελεύθερος από την Αρχανιώτικη ομάδα και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο “κίλερ” του τοπικού πρωταθλήματος Άγγελος Καστελλιανάκης, ήδη έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να βιάζεται να πάρει κάποια απόφαση.

Το Athleticradio.gr επικοινώνησε με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και μίλησε για τη περυσινή χρονιά, τους λόγους που αποχώρησε από τον Γιούχτα, αλλά και για τις προτάσεις που έχει ήδη δεχτεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: “Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς, καθώς είχαμε βάλει ένα στόχο, που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσα από πολύ δουλειά και κόπο καταφέραμε να το πετύχουμε. Εγώ δεν θα συνεχίσω στην ομάδα των Αρχανών, καθώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν με αφήνουν να ακολουθώ το πρόγραμμα της ομάδας. Θα ήθελα από την μεριά μου να ευχαριστήσω την διοίκηση τους προπονητές το συμβούλιο και όλους τους άλλους που συνεργάστηκα αυτό το καιρό για την εντυπωσιακή χρονιά που πραγματοποιήσαμε. Πλέον κοιτάζουμε το μέλλον θα κοιτάξω να ξεκουραστώ και να σκεφτώ σωστά την επιλογή μου για το που θα αγωνιστώ την επόμενη αγωνιστική χρονιά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook