Ο Νίκος Κουσίδης στο athleticradio.gr

Ο Γιούχτας πραγματοποίησε μια μεγάλη μεταγραφή κλείνοντας τον Νίκο Κουσίδη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο athleticradio.gr.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος για την συμφωνία του με την ομάδα των Αρχανών αναφέροντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με την ομάδα του Γιούχτα και θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της”.

Παράλληλα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Γιούχτα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της ομάδας Μηνά Πίτσο, λέγοντας: “Ο Μηνάς Πίτσος παίζει ένα στυλ ποδοσφαίρου το οποίο μου ταιριάζει απόλυτα και εγώ από την μεριά μου θα προσπαθήσω να κάνω ότι μου ζητήσει για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”.

Τέλος ο Νίκος Κουσίδης αναφέρθηκε και στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γιούχτα τονίζοντας: “Τα καλά λόγια που άκουσα για τη νέα διοίκηση του Γιούχτα με έκαναν να συμφωνήσω με την ομάδα, όμως το σημαντικότερο ρόλο τον έπαιξε ο προπονητής Μηνάς Πίτσος, καθώς τον ξέρω πολύ καλά και μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook