“Κλείνει” Κόλλια ο Γιούχτας!

Έχει βαλθεί να τρελάνει… κόσμο η νέα διοίκηση του Γιούχτα, καθώς μετά τις χθεσινές προσθήκες Κουσίδη, Τζανή, οι “πράσινοι” έχουν έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Γιώργο Κόλλια και Μανώλη Ρουμπάκη.

Έτοιμος να ντυθεί στα… πράσινα είναι ο Γιώργος Κόλλιας με τον έμπειρο πορτιέρο, να έχει έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Αρχανιώτες μετά τον Βαγγέλη Δημαράκη, παλεύουν να “κλείσουν” ακόμα έναν ποιοτικό τερματοφύλακα και δεν αποκλείεται μάλιστα να ολοκληρωθεί το “deal” και τις επόμενες ώρες.

Πάει και για Ρουμπάκη!

Κάτοικο… Αρχανών προσπαθούν να κάνουν το Μανώλη Ρουμπάκη, οι άνθρωποι του Γιούχτα με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση των “πρασίνων”.

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής με παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Α και Β’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΟΑ, έχοντας 117 συμμετοχές σκοράροντας μάλιστα και 26 τέρματα.

Εάν και εφόσον ολοκληρωθούν και οι δύο μεταγραφές ο Γιούχτας είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, “τρελαίνοντας” παράλληλα και τον κόσμο της ομάδας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook