Σηφάκης: “Ο ΠΟΑ δίνει μεγάλη σημασία στις ακαδημίες”

Γέννημα θρέμμα Ηρακλειώτης, “παιδί” του ΠΟΑ. Ο Μιχάλης Σηφάκης, περί ου ο λόγος, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα του Ατσαλένιου από μικρή ηλικία προτού ακολουθήσει τη λαμπρή καριέρα σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΠΟΑ: Αν μη τι άλλο είναι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για τις Ακαδημίες του ΠΟΑ και τη δουλειά που κάνουν εκεί οι άνθρωποί του.

Ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε χαρακτηριστικά: “Αν αναλογιστεί κανείς ποσά ονόματα που έχουν περάσει από τον ΠΟΑ έχουν παίξει στην μεγάλη κατηγορία της χώρα μας, αυτό δείχνει ξεκάθαρα πως είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της Κρήτης.

Ο ΠΟΑ δίνει μεγάλη σημασία στις ακαδημίες, στα τμήματα υποδομής εδώ και παρά πολλά χρόνια, πριν καν γίνουν τόσο γνωστές όσο είναι πλέον. Αυτό και μόνο νομίζω τον καθιστά πρωτοπόρο στον συγκεκριμένο τομέα.

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την ακαδημία του ΠΟΑ σε όλους τους νέους που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Οπως έχει δείξει το παρελθόν, κανένας ικανός δεν χάνεται στον Ατσαλένιο. Αντίθετα αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook