Ξεκίνησε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία (photos)

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” του Γιούχτα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γιούχτας επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες με δίψα για διάκριση. Το παρόν στην πρώτη έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με τα βλέμματα να τραβάνε οι Ρουμπάκης, Κουσίδης και Τσάτσος.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” της ομάδας στις Αρχάνες και ο Αγιασμός και το παρών έδωσε η Διοίκηση της ομάδας και τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα.

Στο γήπεδο βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων, Μανώλης Κοκοσάλης.

Στο athleticradio.gr μίλησε ο επιθετικός των πρασίνων Δημήτρης Ηλιόπουλος ο οποίος ανέφερε: “Η ομάδα ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολύ όρεξη και ενθουσιασμό και το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Από εκεί και πέρα εμείς και ο προπονητής μας πρέπει να τους δίνουμε δύναμη να συνεχίσουν με τη την όρεξη. Εγώ προσωπικά εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι και οι απαντήσεις θα έρθουν μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω ο κόσμος να είναι κοντά σε εμάς και την ομάδα”.

Παράλληλα μίλησε και ο τερματοφύλακας του Γιούχτα Βαγγέλης Δημαράκης, ο οποίος με την σειρά του δήλωσε: “Καλή χρονιά να έχουμε. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε όλα τα παιδιά υγεία και χωρίς τραυματισμούς,και η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Ξέρουμε όλοι ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά. Το καλό είναι ότι ήρθανε παιδιά στην ομάδα με έντονες προσωπικότητες και εμπειρία, πιστεύω ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα φανούμε άκρως ανταγωνιστικοί στο δύσκολο πρωτάθλημα τις Γ εθνικής”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook