Επέστρεψε για να μείνει

Διάθεση, δουλειά και αυτοπεποίθηση στην Επισκοπή στην πρώτη της προπόνηση.

Η ενημέρωση της Επισκοπής: 

“Κάθε άνοιγμα σεζόν υπάρχουν οι άνθρωποι που στηρίζουν το όλο οικοδόμημα και εκείνοι που προσπαθούν να το μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο.

Η  Επισκοπή μας κάνει μια νέα είσοδο στην Γ’ Εθνική (για Τρίτη φορά στην ιστορία της) και ευελπιστεί να ζήσει νέες εμπειρίες καθαρά ποδοσφαιρικές.

Μ. Νικολιδάκης (πρόεδρος): «Έτοιμοι για πολλή δουλειά»

Δηλώσεις έκανε λοιπόν ο πρόεδρος Μιχάλης Νικολιδάκης ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που κίνησε όλες τις ενέργειες για να έρθουν οι παίκτες που στόχευσε ο Γ. Λυρώνης και συνεχίζει να οραματίζεται μια Επισκοπή ακόμα πιο μεγάλη χρόνο με τον χρόνο.

«Ξεκινάμε μια προσπάθεια σε ένα πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που το γνωρίζουμε αρκετά καλά. Ξέρουμε τα «θέλω» της κατηγορίας και αυτά είναι πολλά. Έχουμε κάνει όμως πιστεύω, καλές κινήσεις φτιάχνοντας ένα ρόστερ σύμφωνα με τις ανάγκες των καλών ομάδων που υπάρχουν. Χτίζοντάς το βάσει του κορμού που υπήρχε από πέρυσι,  θεωρώ ότι θα είναι ανταγωνιστικό και καλό με υψηλά στάνταρ.

Είμαστε αισιόδοξοι. Ξεκινάμε με πολύ καλή διάθεση και είμαστε έτοιμοι για πολλή δουλειά. Πάμε να πετύχουμε».

Μπάμπης Αποστολάκης (Τεχνικός Διευθυντής): «Το Ρεθεμνιώτικο-κρητικό στοιχείο»

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας επιμελήθηκε να προτείνει, να συνεργαστεί και φυσικά να επιφέρει τον σχεδιασμό που έχει η ομάδα.
«Ο σχεδιασμός έγινε με βάση το ρεθεμνιώτικο-κρητικό στοιχείο. Κοιτάξαμε να είναι όσο το δυνατόν οι παίκτες, είτε γεννημένοι στην Κρήτη, είτε να ζουν στο νησί.

Το 60% είναι παιδιά που προέρχονται από το Ρέθυμνο και τη γύρω περιοχή. Οι επόμενες επιλογές έγιναν με βάση την ποιότητα, την αγωνιστικότητα και τον χαρακτήρα τους. Είναι παίκτες έμπειροι αλλά και νέοι με ταλέντο.
Πιστεύω με τη βοήθεια των προπονητών, θα έχουμε ένα σύνολο πολύ καλό.

Αυτό που ζητήσαμε από τα παιδιά είναι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μας, να δίνουν το 100% τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις. Δεν ζητάμε από κανένα παιδί θαύματα. Κανένας στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

Όλοι μαζί όμως μπορούμε. Αν παίξουμε για την ομάδα και τελευταία για τον εαυτό μας θα έρθει το αποτέλεσμα που περιμένουμε.

Να έχουμε την υγειά μας και όλα τα άλλα έρχονται με τη δουλειά. Αυτό που βλέπουμε από τις άλλες ομάδες είναι ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Καλό θα ήταν βέβαια και από την ΕΠΟ να ξέραμε διάφορα πράγματα όπως την έναρξη του πρωταθλήματος, τους μικρούς που θα υπάρξουν στα ρόστερ, κι άλλες συναφή διατάξεις».


Γ. Λυρώνης: «Να βγάζουμε υγεία…»

Ο προπονητής της Επισκοπής Γιώργος Λυρώνης στην πρώτη του αναφορά για την εφετινή προσπάθεια, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από την πορεία της μεταγραφικής εξέλιξης αλλά και για το πλάνο που θα ακολουθηθεί:  «Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία των μεταγραφών. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο θα έλεγα για να ολοκληρώσουμε το πλάνο μας. Οι επιλογές έγιναν με βάση το ταλέντο, την εμπειρία και τον χαρακτήρα των παιδιών.

Τα χαρακτηριστικά της ομάδας είναι να έχουμε πρώτα καλό κλίμα και να βγάζουμε υγεία από τα αποδυτήρια μέχρι έξω στο γήπεδο».
Αναφερόμενος στο στυλ που θέλει ο ίδιος να δει από την ομάδα του… «Θέλουμε παιδιά που θα παλεύουν από το πρώτο λεπτό σε κάθε παιγνίδι.

Έχουμε έρθει με πολύ καλή διάθεση, με όρεξη για δουλειά να βοηθήσουμε την προσπάθεια που γίνεται και να ξέρετε ότι γίνεται με πολλή σοβαρότητα.

Το ρόστερ κοιτάξαμε να είναι πάνω από 50% με ντόπιους παίκτες.
Εδώ βέβαια θα ήθελα να τονίσω και για τη βοήθεια που χρειαζόμαστε από τον κόσμο. Θα είναι πολύ κομβικός στο να φτάσουμε στην επιτυχία.

Τέλος ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και φυσικά να παίξουμε το ποδόσφαιρο για το οποίο θα δουλέψουμε».

Στέλιος Κοζανίδης (συνεργάτης προπ.): «Όλα θα φανούν στο γήπεδο»

Από κοντά και ο Στέλιος Κοζανίδης που φέτος είναι συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη στον πάγκο. Ο 45χρονος τεχνικός δήλωσε από τη δική του μεριά: «Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ευχηθούμε σε όλους υγεία. Ακολούθως ευχόμαστε να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της.

Δημιουργούμε μια ομάδα όπου θέλουμε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική καθώς όλες οι επιλογές έγιναν με γνώμονα, το ταλέντο αλλά και την προσωπική μας εκτίμηση για τη φιλοσοφία που θέλουμε να ακολουθήσουμε.
Ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά όπως ακριβώς τον έχουμε προγραμματίσει.

Η Γ’ Εθνική είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία και μολονότι δεν ξέρουμε σε ποιόν όμιλο θα πέσουμε, ούτε ποιές ομάδες θα αντιμετωπίσουμε, προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα όσο πιο δυνατή γίνεται που να τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια και με πίστη σ’ αυτό που δημιουργούμε, ξεκινάμε τη φετινή χρονιά.
Όλα τα άλλα θα φανούν στο γήπεδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook