Κολιτσιδάκης: “Έχουμε τις προδιαγραφές για καλή πορεία”

Ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ μίλησε για τον στόχο της ομάδας την νέα σεζόν.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης stoplekto.gr:

Ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ;

“Ο στόχος μια άνετη παραμονή και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Εφόσον γίνει αυτό θα είναι το ιδανικό”.

Τι στοιχεία θα πρέπει να προσθέσει η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ φέτος ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό;

“Καταρχήν πρέπει να έχει πίστη στις δυνατότητες της. Πρέπει να υπάρχει θέληση, καλοί παίκτες που υπάρχουν και είναι δεδομένο αυτό. Και να διδαχθούμε από τα λάθη του παρελθόντος. Να είμαστε οργανωμένοι σωστά και δομημένοι”.

Θεωρείς οτι εάν μείνει ο ίδιος όμιλος σε σχέση με πέρυσι οι Κρητικές ομάδες θα δυσκολευτούν;

“Όχι δε νομίζω. Νομίζω ότι οι Κρητικές ομάδες είναι αρκετά καλές όπως και οι Αθηναϊκές. Σίγουρα για να μείνεις στην κατηγορία πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό. Δεν πρέπει να αφήνεις κανένα ματς στην τύχη. Να διεκδικήσεις κάτι από κάθε ματς”.

Ποια ομάδα θεωρείς φαβορι για τον τίτλο;

“Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Δεν ξέρουμε πως θα είναι οι όμιλοι ακόμη. Ομάδες όπως το Αιγάλεω που διαθέτει βαριά φανέλα θα διεκδικήσει. Ακόμη και η Ιεράπετρα που βλέπω κάνει καλές κινήσεις θα είναι μια ομάδα που θα προσπαθήσει . Σαν ονόματα και ο ΠΟΑ φυσικά θα παίξει το ρόλο του”.

Μεταγραφικά έχετε ολοκληρώσει;

“Θέλουμε κάτι ακόμη και πιστεύω ότι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα το έχουμε ολοκληρώσει. Θέλουμε ένα με δυο παίκτες στα εξτρέμ”.

Τα Χανιώτικο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε άνθηση;

“Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχουν επενδύσει πολύ οι άνθρωποι. Αλλά το ασχημο ήταν ότι δεν υπάρχει ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Σίγουρα και ο Πλατανιάς και ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός είναι καλές ομάδες και θα διεκδικήσουν την άνοδο. Υπάρχουν δυο ομάδες στην Γ’ Εθνική, η Παλαιόχωρα και η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Ελπίζουμε και φέτος εμείς σαν ομάδα θα έχουμε καλή πορεία αφού έχουμε τις προδιαγραφές. Οι άνθρωποι επενδύουν στα Χανιά και υπάρχει μέλλον στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει ταλέντο αρκεί να το προσέξουμε και εμείς οι προπονητές”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook