Κολιτσιδάκης: “Στόχος να παίξουμε καλά και να εξασφαλίσουμε την παραμονή”

Με στόχο να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και να χαρεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Το πρώτο ραντεβού έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, εκεί όπου μέχρι τις 15 Αυγούστου θα γίνονται διπλές προπονήσεις, πρωί και βράδυ, με ρεπό την Κυριακή.

«Στόχος η ομάδα να παίξει καλά και να εξασφαλίσει την παραμονή σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Θανάσης Κολιτσιδάκης: 

«Νέα χρονιά, νέα κατηγορία. Μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας. Μια ομάδα που σχεδιάζεται σχεδόν από την αρχή, αν κι έχουμε κρατήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές από την περσινή χρονιά και νομίζω ότι σωστά πράξαμε. Έχουν έρθει αρκετοί αξιόλογοι νέοι ποδοσφαιριστές και ελπίζω παλιοί και νέοι να κάνουμε μια καλή ομάδα ώστε ν’ ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής».

Ενώ για τον στόχο που τίθεται, ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ απάντησε:

«O στόχος είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και να παραμείνει εύκολα στην κατηγορία», ενώ για το αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ:

«Περιμένω κάτι ακόμα, αλλά πιθανόν να παραμείνουμε έτσι όπως είμαστε. Θεωρώ ότι είμαστε καλοί κι έτσι όπως είμαστε, αλλά αν πάρουμε κάτι ακόμα, ίσως να είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook