Πιθαρούλης: «Κάθε χρόνο και καλύτερα»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ, Γιώργος Πιθαρούλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την ιστορική πρόκριση της ομάδας τους στους Ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, την κλήρωση, το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (5ος Ομιλος) αλλά και για τους φιλάθλους της ομάδας της Ιεράπετρας.

O Ο.Φ. Ιεράπετρας συνεχίζει το Κύπελλο Ελλάδας και κληρώθηκε στον 3ο Ομιλο με αντίπαλους τους Παναιτωλικό, Παναθηναϊκό και ΑΟΧ-Κισσαμικό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ιεράπετρας, Γιώργος Πιθαρούλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την ιστορική πρόκριση της ομάδας τους στους Ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, την κλήρωση, το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (5ος Ομιλος) αλλά και για τους φιλάθλους του ΟΦΙ.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιώργος Πιθαρούλης, στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας

«Περιμέναμε την κλήρωση και ξέραμε οτι θα πέσουμε με καλές ομάδες, Είναι μία σπουδαία ευκαιρία για όλους μας να δείξουμε τις δυνατότητές μας. Είναι μειονέκτημα οτι δεν θα παίζουμε στην φυσική μας έδρα. Ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός από πέρυσι ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Για τους Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό δεν έχω να πω κάτι παραπάνω από το οτι είναι πολύ καλές ομάδες, τα λόγια είναι περιττά. Θα παίξουμε στο ΟΑΚΑ. Θα τα απολαύσουμε. Όπως λέει και ο προπονητής μας θα είναι ματς – γιορτή”.

Για το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Παγκρήτιο (1-0)

“Ευχαριστούμε τον κόσμο μας αλλά και το Ηρακλειώτικο κοινό για την συμπαράσταση. Ήταν σαν να παίζαμε στην φυσική μας έδρα. Μας ανέβασαν ψυχολογικά με την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Μπήκαμε δυνατά στα ματς και προηγηθήκαμε νωρίς. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ”.

Για το “Βουζουνέρακειο”

“Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα και να παίξουμε σύντομα ξανά.. Έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και δεν είναι τυχαίο οτι είμαστε αήττητοι σε αυτό”.

Για την περυσινή πορεία της ομάδας

“Ήταν μία χρονιά – σταθμός. Φέτος θέλουμε κάτι καλύτερο. Είμαστε μία οργανωμένη ομάδα και έχουμε θέσει ψηλότερα τον πήχη. Θεωρώ οτι γίνεται καλή δουλειά από όλους και θα τα καταφέρουμε.  Κάθε χρόνο και καλύτερα”.

Για την προετοιμασία

“Κύλησε πολύ καλά. Έχουμε πολλά νέα παιδιά. Όλα μπήκαν ομαλά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και το δείξαμε και στα φιλικά και τα επίσημα”.

Για την Διοίκηση της ομάδας

“Είναι μία ομάδα που λειτουργεί επαγγελματικά. Η παρουσία του κ. Χηνόπουλου είναι εγγύηση. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος πάνω από όλα. Έχουμε μία δυνατή Διοίκηση”.

Για τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής

“Θα είναι ένα δύσκολο και αμφίρροπο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει φαβορί. Κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Όλες οι ομάδες ξεκινάνε από την ίδια βάση”.

Για τον κόσμο του ΟΦΙ

“Είναι η δύναμή μας. Μας βοηθάνε πάρα πολύ. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Είναι δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε”.

Για την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ

“Τον έχω παρακολουθήσει φέτος. Έχει καλή ομάδα και έχει δώσει έως τώρα δύσκολα μας. Θα μπορέσει να ανταπεξέλθει και να έχει μία καλή πορεία. Έχει δυνατή έδρα και κόσμο. Είμαι αισιόδοξος για την πορεία του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook