Μανώλης Φραγκιαδάκης στο athleticradio.gr: “Η Ελένη δάκρυσε, θα το θυμόμαστε σε όλη μας την ζωή”!

Ήταν το πρόσωπο του γηπέδου, καθώς αποφάσισε να ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του με ένα μοναδικό τρόπο. Ο λόγος για τον Μανώλη Φραγκιαδάκη ο οποίος μίλησε στο athleticradio.gr για την σημαντική στιγμή της ζωής του.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των “πρασίνων” αρχικά μίλησε για τον λόγο που επέλεξε να κάνει αυτή την πρωτοποριακή κίνηση για την πρόταση γάμου στο Ατσαλένιο λέγοντας: “Τα μισά μου χρόνια τα έχω περάσει σε αυτό το γήπεδο και στην αγαπημένη μου ομάδα του ΠΟΑ. Σίγουρα ήταν λίγο τρελό, όμως δεν ήθελα να κάνω κάτι συνηθισμένο και αποφάσισα να το κάνω στο Ατσαλένιο που έχω περάσει αρκετά χρόνια εδώ. Πιστεύω να της άρεσε όπως άρεσε και στον κόσμο, καθώς ήταν μια όμορφη στιγμή που συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας μας”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και για το πως το έζησε αυτός την στιγμή που ανέβηκε στην κερκίδα του γηπέδου αναφέροντας: “Το είχαμε συνεννοηθεί με την διοίκηση τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές δύο εβδομάδες πριν, συμφώνησε και η ομάδα της Προοδευτικής. Εγώ στην αρχή ντρεπόμουν και σκεφτόμουν πως θα ανέβω στην κερκίδα. Όμως όταν μου έφυγε το άγχος ένοιωσα πολύ ωραία και σίγουρα αυτά είναι που μένουν στην ζωή μας. Η Ελένη εκείνη την ώρα δάκρυσε, όπως και οι οικογένειες μας.”

Ακόμα ο Μανώλης Φραγκιαδάκης μας ανέφερε και πως αντέδρασε η αγαπημένη του Ελένη και όταν γύρισαν σπίτι υπογραμμίζοντας: “Τρελό με ανέβαζε τρελό με κατέβαζε (χαριτολογώντας), καθώς δεν είχε υποψιαστεί τίποτα. Ήταν μια ωραία στιγμή που θα την θυμόμαστε για την υπόλοιπη ζωή μας”.

Κλείνοντας ο Μανώλης Φραγκιαδάκης μίλησε για την πορεία του ΠΟΑ σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές δηλώνοντας:  “Στα φιλικά δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά στο πρωτάθλημα σαν να αλλάξαμε και δεν έχουμε δεχτεί γκολ όπου αυτό είναι το σημαντικό σε αυτές τις κατηγορίες. Θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά και προσπαθούμε να δέσουμε, καθώς έχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές την ομάδα. Ο κόουτς Σκύβαλος είναι ένας αρκετά καλός προπονητής με φιλοδοξίες και ήδη μας έχει περάσει το πνεύμα του νικητή. Πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι και να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία, καθώς ο ΠΟΑ δεν αξίζει να παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook