Γ’ Εθνική: Να ξεκινήσει σερί ο ΠΟΑ – Δύσκολη αποστολή για Γιούχτα

Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του 5ου Ομίλου, όπου η 5η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί Σάββατο αυτή την εβδομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΟΑ με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον επικίνδυνο Αμπελακιακό, με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Την ίδια ώρα ο Γιούχτας κοντράρεται στην έδρα της ιστορικής Προοδευτικής, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα.

Παράλληλα ντέρμπι αναμένεται να γίνει και στην Παλαιόχωρα, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Νεάπολη με τα δύο σωματεία να έχουν ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Ο ΟΦΙ φιλοξενεί το Κερατσίνι, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Γιούχτα, ενώ η Επισκοπή που έχει πάρει φόρα τις τελευταίες αγωνιστικές υποδέχεται τον Εθνικό, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Κατσικοκέρι, καθώς αγωνιζόταν εκεί τη περασμένη χρονιά.

Τέλος σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στον Πειραιά, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι που και οι δύο αναζητούν τη νίκη…

Το πρόγραμμα:

Ατρόμητος Πειραιά-Ιωνικός
Επισκοπή-Εθνικός
Παλαιόχωρα-Νεάπολη
ΠΟΑ-Αμπελακιακός
ΟΦ Ιεράπετρας-Κερατσίνι
Προοδευτική-Γιούχτας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook