Κούρτι “Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον ΠΟΑ”

Η Επισκοπή θα μεταβεί στο Ατσαλένιο να αντιμετωπίσει τον ΠΟΑ στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ο Ζαν Κούρτι μίλησε στο athleticradio.gr για την επικείμενη αναμέτρηση.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αρχικά αναφέρθηκε στον ΠΟΑ, τονίζοντας μάλιστα πως στην Επισκοπή  σέβονται τους “πράσινους”  αλλά δεν τον φοβούνται.

“Το παιχνίδι με τον ΠΟΑ θα είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της αλλά μέχρι εκεί. Εμείς από την πλευρά μας ακολουθούμε αφοσιωμένα το πλάνο μας και πάμε για νίκη όπως κάθε παιχνίδι.  Τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, λέγοντας πως υπάρχουν ακόμα σημάδια βελτίωσης και να ανέβει η Επισκοπή στην βαθμολογία.

“Η πορεία της ομάδας σίγουρα δεν μας ικανοποιεί απόλυτα, καθώς μείναμε ανικανοποίητη σε δύο παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξη για την συνέχεια έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύω να έρθουν κι άλλα θετικά αποτελέσματα για να επιβραβεύσουμε τους κόπους μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook