Ανυφαντάκης: «Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι»

Πικρία αφήνει η ισοπαλία με τον Ατρόμητο Πειραιά στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (1-1) σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στις Μουρνιές ο προπονητής της Χανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε o τεχνικός της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Κώστας Ανυφαντάκης, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο Πειραιά:

«Έγινε προσπάθεια, αλλά η διαχείρισή μας δεν ήταν καλή.

Εχουμε τα προβλήματά μας σαν ομάδα, προσπαθούμε να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας, το ρόστερ μας με αντιπάλους που αμύνονται στο δικό τους γήπεδο και ψάχνουν να βρουν χώρο και χρόνο να μπορέσουν να κάνουν και αυτοί τη ζημιά γιατί και αυτοί παίζουν.

Σε κάθε περίπτωση είναι μία ισοπαλία που δεν μας ικανοποιεί αλλά στηρίζουμε τους παίκτες μας. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με πολύ προσπάθεια και δουλειά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να βάλουμε δεύτερο γκολ και να το κλειδώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας.

Παραχωρήσαμε πολλές επιθέσεις και στατικές φάσεις και από ‘κει “πληρώσαμε” και το γκολ, υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Αν εντοπίσουμε το βασικό μας πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι να έχουμε εμείς πιο πολλές τελικές και παρουσία στο μισό του αντιπάλου.

Έχουμε λόγους για την οπισθοχώρηση της ομάδας στο δεύτερο μέρος αλλά το κρατάμε για εμάς. Ωστόσο εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θα δούμε».

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook