Το pregame του Προοδευτική – ΠΟΑ

Την καθιερωμένη του ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΟΑ μια ημέρα πριν το παιχνίδι με την ομάδα του Κορυδαλλού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Και να λοιπόν που συναντιόμαστε ξανά. Δύο ομάδες, δύο ιστορίες, σε ένα ματς που δεν μας χωρίζει τίποτα παρά μόνο ένα 90λεπτο. Με φιλάθλους που βάζουν πάνω απ’ όλα τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό και το απέδειξαν περίτρανα στον πρώτο γύρο στο Ατσαλένιο. Η φιλία είναι κάτι που δεν σβήνει και ο σεβασμός το ίδιο.

Στον πρώτο γύρο γίναμε πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα. Το αυτονόητο που δυστυχώς στην Ελλάδα αποτελεί εξαίρεση. Η φωτογραφία αποδεικνύει του γραπτού το αληθές. Αγκαλιασμένοι, χωρίς να μας χωρίζει τίποτα παρά μόνο η αγάπη για τις ομάδες.

Ο ΠΟΑ παίζει αυτή την Κυριακή κόντρα στην Προοδευτική (Proodeftiki FC / Προοδευτική Νεολαία), σε μία ιστορική έδρα. Εκεί όπου στο παρελθόν έχουν λυγίσει “μεγαθήρια” του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Σε ένα γήπεδο που γνωρίζουμε καλά πόση δυναμική δίνει στην Προοδευτική.

Ο ΠΟΑ πηγαίνει στον Κορυδαλλό με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον αντίπαλο, αλλά και τις απουσίες του. Θα πάει, όμως, να παίξει αυτό που ξέρει και μπορεί για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνει για την επίτευξη των εφετινών του στόχων.

Είμαστε σίγουροι πως οι άνθρωποι της Προοδευτικής θα μας φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο και θα ανταποδώσουν τη δική μας φιλοξενία. Πλέον, είμαστε φίλοι, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, δεν ανήκουμε σε αυτούς που θέλουν ένα μεμψίμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook