AEΕΚ ΣΥΝΚΑ: «Η ομάδα μας στηρίζει τους ποδοσφαιριστές της Κρήτης»

Στο ματς με τον ΟΦΙ η Χανιώτικη ομάδα έπαιξε με 12 Κρητικούς ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ:

“Την δέσμευσή της να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές της Κρήτης έχει κάνει πράξη η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, διαθέτοντας ένα ρόστερ που απαρτίζεται κατά τη συντριπτική του πλειοψηφία από αθλητές του Νησιού μας, ενώ ακόμη και οι υπόλοιποι, είτε μένουν πολλά χρόνια στην Κρήτη, είτε έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν σε άλλες ομάδες σε όλο το νησί.

Έτσι, στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο ΟΦΙ, η ομάδα μας έπαιξε με 12 Κρητικούς ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι από τα Χανιά, ενώ και οι άλλοι τρεις που αγωνίστηκαν, θεωρούνται ουσιαστικά… Κρητικοί.

Όμως, ο Χρήστος Παληγεώργος, ο οποίος έχει… πολιτογραφηθεί πλέον Χανιώτης μετά από τόσα χρόνια στην πόλη μας, μπορεί να θεωρηθεί πλέον και αυτός… Κρητικός.

Και οι Νικόλτσης και Πονηρός λογίζονται όμως ως… παιδιά του νησιού, και δη των Χανίων, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν αγωνιστεί σε ομάδες του νομού μας.

Στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ κάνουμε πράξη αυτό που οραματιστήκαμε από την πρώτη στιγμή που επιστρέψαμε στην Γ’ Εθνική! Στηρίζουμε τα παιδιά της Κρήτης, πιστεύουμε στους αθλητές του νησιού μας”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook