Αποκλεισμός – σοκ για την Παλαιόχωρα από τον Απόλλωνα

Συγγνώμη ζήτησε ο προπονητής Αστέριος Θέμελης ενώ και οι παίκτες εξέδωσαν ανακοίνωση.

Ο Απόλλων πέτυχε μεγάλη και ιστορική πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Χανίων, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Παλαιόχωρα, με 2-1 στην παράταση.

Ο Αστέριος Θέμελης μίλησε στο athlitiko μετά το τέλος του αγώνα και αφού αρχικά πήρε την ευθύνη του αποκλεισμού, ανέφερε ότι αυτή η ήττα ήρθε σε ένα κακό σημείο για την ομάδα του.

Όσο για τη συνέχεια, τόνισε ότι πρέπει η Παλαιόχωρα να στραφεί πλέον στο πρωτάθλημα, όπου είναι ο βασικός στόχος με την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θέμελη:

«Θέλω να ζητήσω μία συγνώμη από την κοινωνία και τον κόσμο της Παλαιόχωρας. Η ευθύνη είναι δική μου, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ανάλυση από τη στιγμή που είμαστε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας σε ό,τι έχει να κάνει με την εξέλιξη του αγώνα. Εδωσα πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα που απέκλεισε μία ομάδα Γ’ εθνικής. Σε εμάς υπάρχει ένας προβληματισμός. Εχω μιλήσει με τη διοίκηση για κάποια πράγματα.

Εκκρεμεί ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Ηταν ένας στόχος για εμάς το Κύπελλο αλλά το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να σωθεί η ομάδα στο πρωτάθλημα. Παίρνω 100% την ευθύνη για τον αποκλεισμό ο οποίος δεν ήρθε και στο καλύτερο σημείο για την ομάδα. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πρέπει να μαζέψουμε ό,τι μπορούμε 

Επίσης, με επιστολή τους στο athlitiko οι ποδοσφαιριστές της Παλαιόχωρας τονίζουν ότι οι ευθύνες βαραίνουν και τους ίδιους για τα αποτελέσματα της ομάδας και για τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα στο Κύπελλο Χανίων.

Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση, τονίζοντας ότι «δε θα πέσουμε αμαχητί», ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του κόσμου στη συνέχεια της προσπάθειάς τους στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Μετά τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα και ειδικά τον σημερινό αποκλεισμό μας θέλουμε σαν ποδοσφαιριστές της ομάδας να βγούμε μπροστά και να αναλάβουμε κι εμείς τις ευθύνες μας για την κακή εικόνα της ομάδος..

Δε θέλουμε μετά από κάθε ματς να ακούμε τις δηλώσεις του προπονητή μας λέγοντας ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη αυτός. Είμαστε άντρες και αναλαμβάνουμε κι εμείς την ευθύνη.

Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση όσο δύσκολη κι αν είναι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα πέσουμε αμαχητί. Δεν τα παρατάμε σε καμία περίπτωση. Δεν τα παρατάμε για τη δουλειά και τον ιδρώτα που έχουμε ρίξει τόσο καιρό.

Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε και θα το καταφέρουμε. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στους 9 τελικούς που απομένουν, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής.

Ο ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ έχει ακόμα σφυγμό

Οι ποδοσφαιριστες της ομαδας”.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook