Πίτσος: “Κάναμε καταπληκτική εμφάνιση”

Πανευτυχής και παράλληλα προσγειωμένος για την συνέχεια εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Γιούχτα Μηνάς Πίτσος, μετά το τεράστιο “διπλό” στην έδρα του ΟΦΙ.

Ο τεχνικός των “πρασίνων” αρχικά μίλησε για την άψογη φιλοξενία των γηπεδούχων λέγοντας:“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΟΦΙ για την φιλοξενία, καταλαβαίνω μια ένταση που υπήρχε στην αρχή, όμως μας φέρθηκαν αντρίκια χωρίς να συμβεί το παραμικρό και πραγματικά δίνω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε να μας δει και τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και την διοίκηση του ΟΦΙ. Θέλω να ευχηθώ στον ΟΦΙ να εκπληρώσει το στόχο του”.

Στην συνέχεια ανέπτυξε την εικόνα του παιχνιδιού από την δική του οπτική πλευρά αναφέροντας: ” “Δεν θα πω πολλά θεωρώ μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση, που ήμασταν αρκετά διαβασμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο που οι ποδοσφαιριστές μου κάνανε 100 τις 100 αυτό που λέγαμε στην προπόνηση. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο και ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστέψαμε ότι τα ανεπιτυχής αποτελέσματα θα την έχουν επηρεάσει και αυτό μας βγήκε σε καλό. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες η νίκες είναι για αυτούς οι ήττες για τους προπονητές, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ας πανηγυρίσουμε σήμερα αυτή τη μεγάλη νίκη γιατί από αύριο κατεβάζουμε κεφάλια γιατί την Κυριακή μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι που έτσι όπως έληξε σήμερα η αγωνιστική θα είναι ένα ντέρμπι για εμάς. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΦΙ και εύχομαι τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα να μην την επηρεάσει ψυχολογικά και μακάρι να το πάρει το πρωτάθλημα και εμείς να κυνηγάμε από πίσω λίγο και να βλέπουμε ψηλά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook