Pics | Βραβεύσεις και κέφι στον χορό του ΠΟΑ

Η οικογένεια της ομάδας του Ατσαλένιου (Κεραυνός Ερμής, Ακαδημίες) βρέθηκαν στο Κέντρο «Αριάδνη».

Με κέφι, χορό και υψηλές παρουσίες έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο “ΑΡΙΑΔΝΗ” η εορταστική εκδήλωση του ΠΟΑ.

Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κρητης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Αναστασάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ, Στέλιος Παπαδάκης

Τιμήθηκαν οι Περιφερειάρχης Κρητης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός (την πλακέτα την παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αναστασάκης), η οικογένεια του αείμνηστου γενικού αρχηγού Νίκου Καραθεοδώρου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομαδας Μανώλης Ντάγκινης και Γιώργος Βογιατζογλου και ο φίλαθλος της ομάδας Σταμάτης Πελέκας.

Στην ομιλία του ο κ. Αρναουτάκης στάθηκε στα έργα που γίνονται στο γήπεδο του ΠΟΑ (αλλαγή χλοοτάπητα, εργασίες στα αποδυτήρια), ενώ γνωστοποίησε ότι θα δοθούν 10.000 από την Περιφέρεια στην ομάδα του ΠΟΑ.

Ο ΠΟΑ αναφέρει: 

“Ήταν τιμή μας η παρουσία στην εκδήλωση του προέδρου του ΠΑΟ Κρουσώνα κ. Μπουμάκη και του πρώην προέδρου του Ερμή Ζωνιανών κ. Κάββαλου.

Η οικογένεια του ΠΟΑ και προσωπικά ο Νίκος Αγγελάκης ευχαριστούν θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το βράδυ του Σαββάτου και ειδικά τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ, Στέλιο Παπαδάκη και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Αναστασάκη”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook