Το μήνυμα του ΠΟΑ ενόψει Αμπελακιακού!

Μια μέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι του ΠΟΑ στην έδρα του Αμπελακιακού, η διοίκηση των “πρασίνων” εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως ενωμένος και δυνατός ο ΠΟΑ θα πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτή την Κυριακή ο ΠΟΑ δίνει ένα μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Αμπελακιακό Σαλαμίνας. Η εκτός έδρας αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία, αφού ο Αμπελακιακός και ο ΠΟΑ βρίσκονται ισόβαθμοι με 17 βαθμούς και δίνουν αμφότεροι τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα μας πηγαίνει σε μία κρίσιμη αναμέτρηση με στοχοπροσήλωση, πάθος και ενότητα. Με στόχο τη νίκη που θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια, σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Με τον κόσμο στο πλευρό της, τους πιστούς οπαδούς που ακολουθούν τον ΠΟΑ εντός και εκτός έδρας, με τους παίκτες που θα τα δώσουν όλα κόντρα στην ατυχία και τα προβλήματα, με τη διοίκηση που στέκεται αρωγός στην εφετινή προσπάθεια.

Είμαστε σίγουροι πως η φιλοξενία των ανθρώπων του Αμπελακιακού θα είναι η καλύτερη. Αυτό φάνηκε από το ματς του πρώτου γύρου όπου η ομάδα της Σαλαμίνας ήταν ενθουσιασμένη από τη δική μας υποδοχή και φιλοξενία. Εξάλλου δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα παρά μόνο ένα 90λεπτο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Ιδιο στόχο έχουμε, τη σωτηρία και θα παλέψουμε γι’ αυτή.

Πάμε ενωμένοι και δυνατοί, για μία σπουδαία νίκη, να ανεβάσουμε όλοι μαζί τον ΠΟΑ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook