Ο Μώραλης αναφέρθηκε στο γήπεδο του Εθνικού!

Ο Δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στην υπόθεση που ταλανίζει χρόνια τον Εθνικό.

Για το… γήπεδο του Εθνικού, έκανε πάλι αναφορά ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, κατά την εκδήλωση στη μεγάλη αίθουσα του ΟΛΠ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, αναφέρθηκε και στην υπόθεση απόκτησης ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Εθνικό λέγοντας:

«Μπορεί να οραματιζόμαστε ή να θέλουμε  γήπεδο στην Καστέλα, στη Φρεαττύδα ή μέσα στο κέντρο του Πειραιά. Εγώ  προσπάθησα να δώσω στον Εθνικό μια λύση οραματική, εφικτή και υλοποιήσιμη. Δεν λέω ότι είναι η καλύτερη δυνατή για τον Εθνικό,  είναι  όμως η μόνη που βλέπω να υλοποιείται τα επόμενα χρόνια και στην κατεύθυνση αυτή δουλεύουμε».

Ακόμη ο Γιάννης Μώραλης, ταύτισε προβλήματα του Εθνικού με αυτά του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι αισθάνεται άσχημα ως δήμαρχος Πειραιά, επισημαίνοντας πως θεωρεί ότι θα ίσχυε το ίδιο και για τον εκάστοτε δήμαρχο, όταν ακούει τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής να ευχαριστεί τον δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου, για την παραχώρηση του γηπέδου στο Μοσχάτο ή όταν ακούει αντίστοιχα τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη, να ευχαριστεί τον δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη.

Επίσης ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε πως ο Πειραιάς είναι μια πόλη με μεγάλη αθλητική παράδοση και δεν είναι αποδεκτό να μην υπάρχουν αθλητικοί χώροι, προκειμένου να αγωνίζονται στην πόλη σύλλογοι με τόσο μεγάλες επιτυχίες όπως ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός κ.α. «Είναι μια παθογένεια δεκαετιών και οι άνθρωποι που ασχολούνται χρόνια με τον αθλητισμό το γνωρίζουν καλά», σημείωσε ο κ. Μώραλης.

Πηγή: typospeiraiws.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook