Το Pregame του ΠΟΑ για το παιχνίδι με την Δαμάστα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΠΟΑ το μεσημέρι της Τρίτης, καλωσορίζει την Δαμάστα και συνεχάρη όλες τις ομάδες που βρέθηκαν στα ημιτελικά του θεσμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Αυτή την Τετάρτη στις 17:00 το γήπεδο του Ατσαλένιου θα φιλοξενήσει ακόμη ένα ιστορικό σωματείο και συγκεκριμένα τον Α.Ο. Δαμάστας στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Είναι χαρά και τιμή που θα υποδεχθούμε το αδελφό σωματείο σε αυτή την γιορτή του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Μία ομάδα με άλματα προόδου που ξεχωρίζει και την τρέχουσα σεζόν και αποτελεί υπόδειγμα υγιούς λειτουργίας.

Εμείς από την πλευρά μας για ακόμα μία φορά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη φιλοξενία της αποστολής και των ανθρώπων της Δαμάστας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αναδείξουμε τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Είναι ένας σημαντικός αγώνας, ένα σπουδαίο παιχνίδι, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά.

Προσκαλούμε τον φίλαθλο κόσμο του ΠΟΑ και τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να δώσει ξανά βροντερό παρών στο γήπεδο του Ατσαλένιου.

Η διοίκηση του ΠΟΑ συγχαίρει όλες τις ομάδες που μετέχουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ και τους εύχεται καλή επιτυχία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook