«Los Coproscilos»: «Με τεράστιο μένος για την ΝΙΚΗ»

Μήνυμα βροντερό παρών και νίκη στο παιχνίδι με το Κερατσίνι έστειλαν οι «Los Coproscilos» μετά τις μεγάλες νίκες επί του Γιούχτα και της Δαμάστας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Τρεις μόλις μέρες πριν από το ματς της Ζωής μας, από το ματς της Τιμής και της Αξιοπρέπειας μας, από το ματς της Επιβίωσης μας, από το ματς που θα μας δώσει ώθηση να ατενίζουμε το απώτερο μέλλον με αισιοδοξία για κάτι παραπάνω, για κάτι. . . . ”ονειρικό”, από το ματς που το μάτι θα πρέπει να ”γυαλίζει”, που τα ”μαχαίρια θα πρέπει να βρίσκονται στο ”στόμα”, από το ματς όπου ο στόχος θα είναι ένας και μόνο:H NIKH! Απέναντι σε ένα πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο, το Κερατσίνι !

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ αλλά και με τεράστιο μένος για την ΝΙΚΗ λοιπόν ομορφόπαιδα, για όλους τους παραπάνω λόγους που ήδη εμφατικά τονίσαμε Όσο για όλους εμάς, τους οπαδούς αλλά και όλους τους απλά συμπαθούντες αυτού του υπέροχου σωματείου της πόλης μας, ένα και μόνο χρέος θα πρέπει να έχουμε: ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΥΣΩΜΟΙ στην κερκίδα του γηπέδου του Ατσαλένιου, την ερχόμενη Κυριακή στις 4 μ.μ, για να συμβάλουμε ενεργά και δυναμικά στον εν λόγω μονόδρομο της νίκης η οποία θα μας κρατήσει ένα τόσο δα κλικ . . . . πριν από την σωτηρία μας !

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook