Μαζικές ανανεώσεις στο ΣΥΝΚΑ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΣΥΝΚΑ γνωστοποίησε την ανανέωση συνεργασίας με δέκα ποδοσφαιριστές από την φετινή χρονιά.

Μαζικές ανανεώσεις για την Χανιώτικη ομάδα, αφού ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές που τράβηξαν το… κουπί της φετινής χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα οι Βεστάκης, Παληγιώργος, Μποτωνάκης, Βλαχάκης, Νικόλτσης, Τσίτας, Βαρδάκης, Βασιλάκης, Λαμπάκης, Μαθιουδάκης Β, θα βοηθήσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα σε μια προσπάθεια για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεθοδικότητα, οργάνωση και μεγαλύτερη εμπειρία σε σύγκριση με άλλες χρονιές, η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σε συνεργασία με τον προπονητή Αστέριο Θέμελη, προχωρά στο «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Σε μία προσπάθεια να κρατηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας με την άκρως πετυχημένη περυσινή πορεία, ανακοινώνονται οι ανανεώσεις των εξής δέκα ποδοσφαιριστών:

Βεστάκης
Παληγιώργος
Μποτωνάκης
Βλαχάκης
Νικόλτσης
Τσίτας
Βαρδάκης
Βασιλάκης
Λαμπάκης
Μαθιουδάκης Β.
Το προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις του ήδη υπάρχοντος υλικού και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις των μεταγραφών, οι οποίες -κατά τον μεγαλύτερο αριθμό- έχουν κλείσει και θα ισχυροποιήσουν περαιτέρω την ομάδα μας, ανεβάζοντας τον πήχυ για την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook