Koυράκης: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Επισκοπή”

Δηλώσεις για την μεταγραφή του στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα έκανε ο νέος της τερματοφύλακας, όπως και οι Μανιαδάκης – Γκαβρίλοβιτς, που ανανέωσαν.

Με την έλευση του Μάρκου Κουράκη και την ανανέωση με τους Μανιαδάκη, Γκαβρίλοβιτς, οι τερματοφύλακες της Επισκοπής είναι τέσσερις (Χανιωτάκης, ο άλλος).

Οι δηλώσεις των τριών:

Μάρκος. Κουράκης: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισα σε μια ομάδα όπως η Επισκοπή. Μέσα από τη δουλειά μου και τις προπονήσεις θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Ευχαριστώ τους τη διοίκηση που με προσέγγισε τόσο όμορφα και φυσικά τον κ. Βέλιτς».

Γιάννης Μανιαδάκης:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που συνεχίζει να με εμπιστεύεται. Έπειτα θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Φυσικά, και εγώ από την πλευρά μου θέλω να κάνω κι άλλα βήματα προς τα εμπρός με την ομάδα».

Νίκολα Γκαβρίλοβιτς:

«Θα δουλέψω για άλλη μια χρονιά σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα που σέβομαι και αγαπώ. Όλοι μαζί για την νίκη. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και τον προπονητή κ. Βέλιτς και φυσικά την ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook