Εργομετρικά και προπόνηση το πρόγραμμα στον Πόρο

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Πόρου μετά το ρεπό της Κυριακής, κάνοντας το πρωί εργομετρικά και το απόγευμα προπόνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πόρου

Επιστροφή στο γήπεδο τη Δευτέρα (05/08) πρωί και απόγευμα για τους παίκτες του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, μετά το πρώτο ρεπό από την έναρξη της προετοιμασίας που έδωσε την Κυριακή (04/08) ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου. Το πρωινό… μενού είχε σωματομετρικές μετρήσεις και εργομετρικά και το απογευματινό παιχνίδια κατοχής μπάλας και ασκήσεις τεχνικής.
Σχετικά με τον Ζαχαρία Μαραθιανό που σε προπόνηση της προηγούμενης εβδομάδας υπέστη κάκωση στο άκρο δάκτυλο του ποδιού του, η κατάστασή του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία. Ο επιθετικός του Πόρου ξεκίνησε τρέξιμο και από την Τρίτη (06/08) αναμένεται να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα. Το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας κύλησε με πολύ δίτερμα την Παρασκευή το απόγευμα (02/08) στη Βαγιά και με ασκήσεις δύναμης και γυμναστήριο το Σάββατο το πρωί (03/08) στο Παγκρήτιο Στάδιο. Νέα προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το απόγευμα (06/08) στη Βαγιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook